Камелия Тодорова споделя за мъжете

Камелия Тодорова споделя за мъжете
5 (100%) 2 votes

Камелия Тодорова споделя за мъжете, признава нови неща! Певицата, която е доказан талант в полето на джаз музиката, се представи в лична светлина пред камерите на Би Ти Ви и разкри, че като млада тя имала и амбиции към киното.

Камелия Тодорова - артист и глас, предизвикателна и търсеща дори и днес

Камелия Тодорова – артист и глас, предизвикателна и търсеща дори и днес

Преди години кандидатствала както в Музикалната консерватория, така и в НАТФИЗ,  оценявала артистичните си и музикални заложби, но и двете учебни заведения й били еднакво привлекателни и атрактивни, където да търси тя своето развитие. Както се пише и в изданието „Лайфстайл“, Камелия Тодорова отдава неуспеха си при кандидатстване в театралните среди на това, че една от изпитващите преподавателки не одобрявала по-хубавите дами нарочно, уверена е, че това се случило на много други хубавици освен на нея, заради външната им красота.

Затова пък разочарованието й било краткотрайно, защото била приета лесно в музикалната академия и така пътят й в живота бил предопределен. Днес е позната у нас и по други краища на света, най-вече заради музиката си. Нейният глас и джаз интересите й я правят звезда от голяма висина, тя е роден талант.

По пикантното, което сподели пред камерите Камелия, беше, че от личен опит определя Стефан Данаилов като най-добре целуващия се роден артист от мъжката част. Тя има роли, познава нашите артистични среди, участва в различни проекти и по нейна преценка Данаилов е неслучайно най-харесваният и желан. Освен с визия, той се оказва и добър и внимателен в целувките.

Самата Камелия Тодорова признава, че за нея това да пресъздадеш нежност, романтика и близост на екрана, които да бъдат реалистични и да предизвикаш емоциите на аудиторията, си е определено доста сложна задача и това показва майсторството на един артист. Това е едно от нещата, които е трудно да бъдат изиграни – любов и страст на кино, пишат „Блиц“ и изданието за светски истории и клюки Kliuki.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар