Скандал разтърси Фонд „Земеделие“: Любовницата на Румен Порожанов го държи в ръцете си с таен запис!

Скандал разтърси Фонд „Земеделие“: Любовницата на Румен Порожанов го държи в ръцете си с таен запис!
5 (100%) 5 votes

Разтърсващи факти за аферата на Румен Порожанов с негова служителка!

Директорът на Фонд „Земеделие“ Румен Порожанов от доста време имал връзка с Вирджиния Драгомирова. Дамата била от най-безскрупулните и въпреки наглед немного високия си пост, се изявявала като шеф на всички свои колеги. Любовната ѝ афера с директора ѝ давала огромно самочувствие да раздава команди. Останалите били наясно със случващото се и не смеели да гъкнат срещу нея, разкрива източник на HotArena.net.

По документи Вирджиния е просто младши експерт в „Земеделие“, който координира европейските плащания по Програмата за развитие на селските райони. В действителност обаче тя си позволявала да коли и беси в държавната структура.

Любовницата на Румен Порожанов коли и беси във Фонд "Земеделие"

Любовницата на Румен Порожанов коли и беси във Фонд „Земеделие“

Самият Румен Порожанов бил застрашен от собствената си любовница, тъй като тя се хвалела пред приятели, че  го държи в ръцете си. Драгомирова притежавала записи как двамата се отдават на любовни ласки и заплашвала, че ако някой ден ѝ бие шута, ще пусне всичко записано в медиите. Всъщност обаче на нея не ѝ пукало толкова дали ще продължава да бъде любовница на шефа си или не, а я интересували финансовите облаги от връзката.

„Тя е много глуповата, дразнещо надута и нахално пробивна. Влезе под кожата на директора, после в леглото му и се възползва на максимум. Дори пред много близки колеги е казвала, че не й пука от никой и за нищо, защото има записи с Румен Порожанов. Буквално го държала в ръцете си. И ако някой ден реши да я махне и спре кранчето, тя ще го срине”, твърди източникът.

Основните си оръжия Вирджиния ги е постигнала в баровския квартал „Бояна“, където се намирало тяхното любовно гнездо. Записите са били направени именно там. Скандални любовни моменти обаче е имало и в сградата на Фонд „Земеделие“, намираща се на бул. „Цар Борис Трети“.

Наглостта на Вирджиния Драгомирова се изявявала по всевъзможен начин. Тя открито и съвсем демонстративно паркирала автомобила си на мястото, предназначено за директора. По този начин ясно намеквала на всички кой командва във Фонда.

На всичкото отгоре характерът ѝ не бил никак лек. Вирджиния често вдигала скандали и правела сцени на ревност. От кабинета на Румен Порожанов се чували какви ли не крясъци, чупене на вази и други шокиращи звуци.

Според слуховете, госпожица Драгомирова се представяла за личен касиер на Румен пред фирми, които работят с Фонд „Земеделие“. Твърди се, че дамата приемала подкупи от името на любовника си, а в замяна обещавала отпускане на определени средства от европейски програми.

Бащата на скандалната чиновничка е Васил Драгомиров – изпълнителен директор на фирма “ТИТАН”. Сметопочистващата фирма е собственост на скандално известния бизнесмен Димитър Борисов-Гърнето.

Румен Порожанов пък официално е женен, но съпругата му знаела за уж тайната му любовна афера с младата колежка и нямала нищо против. Половинката на висшия чиновник се интересувала не толкова от запазването на любовта в семейното им ложе, а от много по-практични неща. Като пари. Много, много, много пари.

Веска Тодорова Порожанова и мъжът й имат влогове и акции за милиони. Според задължителната декларация в Сметната палата на влог двамата заедно разполагат само с 32 700 лв. и 12 855 щатски долара. След фалита на банка КТБ обаче стана ясно, че картината е много по-различна. Те имали в банката точно 835 093 900 лв и 10 стотинки.

Любовницата Вирджиния Драгомирова също е много добре финансово. Според разкритие на вестник „Уикенд”, в ДАНС срещу нея има подадени няколко сигнала от строителни фирми, които се оплаквали, че откровено са рекетирани от дамата, която на срещите си с тях ползвала свободно името на Румен Порожанов.

Имало случай на рекет на фирма за строителство и монтаж, чиито началници са платили 200 000 лева подкуп на въпросната служителка, за да им бъдат отпуснати пари от европейските средства. В друг случай Вирджиния е искала сумата от 100 000 лева, като е заплашила строителен бизнесмен, че ще коригира финансовата оценка на обект, изграждан с парите на европейските данъкоплатци.

Очаквайте още пикантни разкрития за горещата любовна афера във Фонд „Земеделие”! По кое време на деня влюбените го правят в директорския кабинет? Има ли Порожанов белези по тялото след това и какви по-точно? + уникални хард селфита на държавната чиновничка Вирджиния, на които лъсват без цензура гърдите ѝ? Скоро…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар