Юлиан Вергов тъгува по жена: Ето коя е голямата му любов!

Юлиан Вергов тъгува по жена: Ето коя е голямата му любов!
4.2 (83.33%) 6 votes

Юлиан Вергов носи една жена дълбоко в сърцето си, но това не е тази, с която сключи брак!

Юлиан Вергов тъгува по Стефания Колева

Юлиан Вергов тъгува по Стефания Колева

Актьорът, който наскоро отново бе изгонен от съпругата си, се намира в жестока криза. Останал сам и без любов, Юлиан Вергов започнал да се връща в мислите си към бившите си изгори. Една му се набила в съзнанието веднага. Това е Стефания Колева, с която той играеше в хитовия ситком „Тя и той“, припомня Kliuki.bg.

Още преди време се говореше за връзка помежду им и макар че такава не бе доказана, съмнението остана завинаги. Тогава и двамата още не бяха женени и обичаха да се забавляват. Твърди се, че Юлиан все още съжалявал, че не направил нещо по-сериозно с колежката си, а оставил всичко на ниво флирт и авантюра.

„Тогава и двамата бяха трупащи слава актьори. Той си мислеше, че кариерата е по-важна, а една връзка със Стефи ще навреди на сериала. И до днес никой не може да каже дали не са имали вземане-даване за кратко, но е факт, че не излезе нищо сериозно.“ – коментират познатите на Вергов.

През всичките години двамата продължили да поддържат контакт и да се срещат от време на време. Това още повече убедило звездата от „Стъклен дом“, че е изпуснал златен шанс да бъде с точната жена за него.

От своя страна Стефания Колева също беше нещастна дълго време със съпруга си. Според слуховете, вилнеещи из страната, тя неведнъж е кръшкала. Най-впечатляващият случай беше с колегата ѝ Станимир Гъмов, който я залъгва, че ще имат сериозна връзка, а впоследствие я нарани.

„Най-жалкото е, че Юли и Стефи са наистина един за друг, но може би никога няма да бъдат заедно. Съдбата ги събра, а те не се усетиха. Пасват си просто идеално във всяко отношение.“ – споделят още хора от обкръжението на двете звезди.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Юлиан Вергов тъгува по жена: Ето коя е голямата му любов!”

  1. Тяната

    юни 12. 2017

    Юлиан Вергов не е ли женен за Владимир Карамазов

Добавете коментар