Край с певицата Ивана

Край с певицата Ивана
5 (100%) 6 votes

Ивана върви към своята заслужена почивка от музиката, идва ново предизвикателство!

Ивана върви към своя край в чалгата

Ивана върви към своя край в чалгата

Тя е любимка на цели поколения, но съвсем скоро може завинаги да приключи с пеенето. Звездата на „Пайнер“ Ивана има намерение скоро да се включи в нов български сериал, както писа и в. „Уикенд“. Ванчето смятала да провери дали става за актриса и ако действително пожъне успех, щяла да загърби певческата си кариера, научи Kliuki.bg.

Засега името на телевизионния проект, в който фолк дивата ще вземе участие, се пази в тайна. Единствено се знае, че Ивана ще влезе в образа на алкохолизирана счетоводителка. Предполага се, че тази роля ще се понрави на певицата, защото е известна любовта ѝ към чашката.

За края на Ивана в попфолка се говори от над 2 години насам. Изпълнителката на „Шампанско и сълзи“ не е никак доволна, че вече го играе втора цигулка в компания „Пайнер“, а и изцяло в своя жанр. Имаше слухове, че певицата ще се ориентира към свой бизнес, но сега може да направи още по-шокиращ завой и да стане професионална актриса на стари години.

„Това, че съм на 47 г., не значи, че не мога да намеря новото си „аз“. Смятам, че в мен има потенциал и за други неща, свързани с изкуството, не само за пеене.“ – обяснявала Ивана пред близките си.

Припомняме, че тя е инженер по професия, но от над 20 години се занимава основно с музика. Първоначално Ванчето стартира с изяви по кръчми и в края на 90-те години лично Митко Димитров я харесва и включва в „Пайнер“. Хитът ѝ „Сто патрона“ остава емблематичен за света на чалгата у нас.

„Тя вече 16 години ни радва с уникални хитове. Жалко, че се появиха разни млади момичета, които се лансират повече. Няма друг талант като Ванчето, това трябва да се знае.“ – споделя заклет фен на Ивана.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар