За втория сезон на сериала „Откраднат живот“ по Нова

За втория сезон на сериала „Откраднат живот“ по Нова
4 (80%) 4 votes

„Откраднат живот“ по Нова ТВ има втори сезон, който може би ще излезе наяве наесен. Това е един сериал, приковал вниманието на толкова много българи у дома пред малкия екран.

За пръв път у нас сериал за медици, подобие на филма от преди години – „Спешно отделение“, докато „Откраднат живот“ е българската версия, пригодена към нашата действителност, манталитет и здравна система с нейните проблеми.

Вече са стартирали снимките на сезон 2, а очакванията на нас, зрителите, са огромни, защото има още много незавършени и заплетени истории и сюжети, а персонажите са добре представени. Радина Диманян пък обяви, че в образите на много от главните герои предстоят много промени, а и в интериора и декорите на болничната обстановка също.

Тя също каза, че между родителите й има промяна в играните от тях образи и на една от сцените, където играят близки интимно, те са на операционната маса, споделят през смях главните актриси в сериала – Йоана Буковска и Радина Думанян, за новините в ефира на Нова ТВ.

Рзбира се, първи сезон завърши с основната интрига относно разменените преди толкова време две бебета и по-късното им разкриване в болницата „Св. Кирил“, а за любовта между д-р Стилиянова и д-р Захариев трудностите нямат край. Затова мнозина, както и ние, се вълнуват кога ли най-скоро ще започнат любимите серии на втория сезон.

Откраднат живот се завръща скоро - по-вълнуващ и заплетен от всякога

„Откраднат живот“ се завръща по Нова скоро – по-вълнуващ и заплетен от всякога

След футболните вълнения това лято във Франция, ни очакват изненади с този наш сериал, а ние само можем да си пожелаем следващия сезон да е дори по-успешен от първия, който веднага предизвика шум, интерес и много коментари, добавяме от изданието за светски и любопитни истории и събития Клюки.БГ.

Любов, медицина, човешки съдби, криминални мотиви и драма в този вълнуващ ни сюжет на поредицата серии – „Откраднат живот’. Добра комбинация за интересно прекарано време пред екрана.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар