Макс Райт шокира всички след смъртта на АЛФ

Макс Райт шокира всички след смъртта на АЛФ
3.6 (72%) 5 votes

АЛФ си отиде, но някои от колегите му се държат доста странно!

Той беше АЛФ, но вече го няма...

Той беше АЛФ, но вече го няма…

Макс Райт, който си партнираше с покойния вече Мичу Месарос, взе отношение по темата за смъртта му. Оказва се, че актьорът, известен като Уили Танер, не е хранел през годините много топли чувства към колегата си в ролята на АЛФ, научи Kliuki.bg.

„Не мога да кажа, че не очаквах неговата смърт. Това не е трагедия. Трагедия е когато си отиде някой млад човек, не такъв на 76 г.“ – написа Макс Райт в Twitter преди часове, но малко след това изтри своята публикация.

Според слуховете, той е бил принуден да замълчи и да не говори против Мичу. Най-вероятно продуцентите на сериала „АЛФ“ са го заставили, а и може просто да е бил пиян, което му се случва непрестанно. Факт е обаче, че от години се носи мълва, че Макс не е бил щастлив в екипа на хитовия ситком и не е харесвал нито един от колегите си.

През миналата година 72-годишният актьор даде изявление, в което ясно личеше, че се сърди на сериала. Още преди време той хвърли вината за развода си и последвалото го пропиване на „АЛФ“, който през всичките 4 години го затрупвал с работа и не му оставял никакво време за семейството.

В САЩ обаче се говори, че Райт ползва сериала като оправдание за собстените си неволи, тъй като той започва да пие по-усилено чак няколко години след края на „АЛФ“. Към главния герой той е имал още по-лошо отношение, понеже се забавяли снимките заради него, а това дразнело Макс.

Припомняме, че Мичу Месарос си отиде от света в резултат на влошено здраве от 8 години насам. Джуджето е прекарало инсулт и инфаркт, за да се стигне дотук. За неговата смърт имаше слухове още преди няколко месеца, понеже никой не го бе виждал от години. Актьорът направи добра кариера в цирка, но най-значимата му роля си остава тази на АЛФ.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар