Илиана Раева в ступор: Обвиненията за трагедията с Цветелина Стоянова я смазаха! (още подробности)

Илиана Раева в ступор: Обвиненията за трагедията с Цветелина Стоянова я смазаха! (още подробности)
4.7 (93.33%) 9 votes

Илиана Раева буквално избухна след като усети жестоки обвинения за трагедията на Цветелина Стоянова!

Трагедията със златното момиче Цветелина Стоянова тресе държавата с пълна сила. Цяла България съчувства на близките, плаче и се моли за оцеляването на хубавата Цвети, които вчера скочи от шестия етаж на жилищния си блок в столицата.

Причината за страшното деяние се оказа опит за самоубийство, породен от психическата нестабилност на гимнастичката. Цветелина Стоянова е страдала от панически страх или така наречената страхова невроза, както разкриха близки до обкръжението й източници.

Цветелина Стоянова

Прекрасната Цветелина Стоянова се бори за живота си

Часове след инцидента българи се нахвърлиха върху Федерацията по художествена гимнастика и обвиниха треньорката и Илиана Раева, че са виновни за трагедията, тъй като са отказали на Цвети участие на европейското първенство в Израел.

Още снощи Илиана Раева даде изявление в мрежата като разясни случая и обясни, че никой не е спирал Цветелина Стоянова от участие в европейското. Оказа се, че Цвети сама се отказала и дори отказала да придружи момичетата в пътуването.

Тогава обаче журналистката Соня Колтуклиева реагира доста остро на изказването й и изстреля, че се надява да не са обременили своята карма с лошото си отношение към това дете.

След това почти директно обвинение Илиана Раева изпадна в шок и буквално се разкрещя на Соня Колтуклиева. „Само още една простотия да напишеш, без да знаеш нищо и да се правиш на интересна, ще изчезнеш моментално и завинаги. Ясна ли съм, Соня?!“, изригна съпругата на Наско Сираков.

Илиана Раева се вбеси двойно повече от факта, че Колтуклиева не си взе поука, а продължи да налива масло в огъня и дори да публикува статии от сайтове, в които за виновници се считаха хората от Федерацията по художествена гимнастика.

Какво ще се случи в крайна сметка и дали няма скрита истина, която да излезе наяве, още не е ясно. Най-важното сега е Цветелина да се върне към живота и дано пораженията й да не са фатални.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар