Извънредно: Цвети си рязала вените заради удар от гаджето си! (шокиращи разкрития за връзката им)

Извънредно: Цвети си рязала вените заради удар от гаджето си! (шокиращи разкрития за връзката им)
4 (80%) 5 votes

Цвети Стоянова скочи от терасата във вторник, а дни по-рано е рязала вените си!

Разкритията за живота на гимнастичката Цвети Стоянова започнаха да излизат едно след друго. Златното момиче се хвърли от шестия етаж на блока си в „Надежда“ във вторник, а лекарите още не дават никакви надежди за живота й.

Оказа се обаче, че само два дни по-рано, в неделя, Цветелина Стоянова е опитала да пререже вените си, разкриха шокиращо източници пред вестник „Уикенд“. Опитите за самоубийство на красавицата не се дължат единствено на отстраняването й от ансамбъла по художествена гимнастика, но и на раздяла с приятеля й Александър Любенов.

Цвети Стоянова

Цвети Стоянова е зарязана от приятеля си, с когото са заедно 3 години. Ударът е бил съкрушаващ за нея и тя не издържа

В деня, в който Цвети Стоянова си посяга за първи път, резервният вратар на ФК „Левски“ променя статута на профила си във Фейсбук от „обвързан“ на „свободен“. Връзката му с гимнастичката от известно време е вървяла към своя край, а тогава Любенов го оповестява публично.

Макар че той лично е първият, който се втурва към Пирогов след новината, че Цвети Стоянова е полетяла от балкона си. „Може да е изпитал чувство за вина и всеки на негово място би усетил същото. Та те бяха толкова хубави заедно, изглеждаха сплотени, а Цветелина вярваше, че е открила своя човек. Но уви – проблемите с Александър, а после и ударът от Федерацията са й дошли твърде много“, разкриват източниците.

Близки до художествената гимнастичка пък разказват, че Цвети е откривала спокойствие и надежда единствено в прегръдките на половинката си, който й бил опора след тежкото минало и загубите, които е преживяла.

Дали всичко това ще се окаже истина, или пореден опит за заблуда и отдалечаване на вниманието от същинския виновник, това ще разберем само ако хубавицата отвори очи и проговори за нещастието си.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар