Шок за създателите на „Титаник“: Леонардо ди Каприо срина филма, който го направи звезда!

Шок за създателите на „Титаник“: Леонардо ди Каприо срина филма, който го направи звезда!
3.7 (73.33%) 3 votes

Леонардо ди Каприо взриви света с признание, което шокира всички!

Актьорът, чийто път не започна от „Титаник“, но определено този филм го изстреля във висините на Холивуд, ибра своята любима „рожба“ за 25-годишната си кариера досега. Най-сензационно това е „Желязната маска“, който бе заснет през 1998 г., научи Kliuki.bg.

Левонардо ди Каприо

Левонардо ди Каприо

„Харесвам всичките си филми, но „Желязната маска“ бе удоволствие за мен. Да пресъздадеш такъв образ е голямо предизвикателство, което го прави трудно. Всеки иска да е крал, но малцина знаят как да го постигнат в душата си.“ – казва Леонардо ди Каприо.

Припомняме, че в този филм става въпрос за двама братя, които са близнаци, но единият е оковал другия в желязна маска и го е хвърлил в тъмница, за да вземе цялата власт. Лео изигра образите и на двамата и събра доста суперлативи за тази продукция.

Разбира се, американските журналисти не пропуснаха да попитат звездата защо не е избрал „Титаник“, където се запозна с един от най-близките си хора Кейт Уислет.

„Оценявам всичко, което направи този филм за мен, но не мога да го поставя като връх на кариерата си. По време на снимките имахме много технически проблеми и това ни натовари. Разбира се, никога няма да забравя как с Кейт играхме заедно, беше велик миг за мен.“ – разкрива още Лео.

Интересното е, че актьорът не посочи за любимия си филм и онзи, който го дари с единствения му Оскар досега, а именно „Завръщането“. Той обаче не спира да твърди, че е заслужавал наградата години по-рано, но е бил ощетяван многократно.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар