Супер слух: Гадже на Деми Ловато влиза във „Военни престъпления“!

Супер слух: Гадже на Деми Ловато влиза във „Военни престъпления“!
5 (100%) 2 votes

Военни престъпления има нов герой

Военни престъпления ще има нов актьор до месец. Към екипът се присъединява Уилмър Валдерама. Той е харизматичен, симпатичен, но и непредсказуем. В хитовияат сериал той ще бъде в ролята на полеви агент. Той се появява в поредицата, след като дълго време преди това е бил под прикритие.

Латино хубавецът не е непознат за българския зрител. Виждали сме го в друг интересен сериал „Анатомията на Грей”. Освен във Военни престъпления той преди това е имал горещо участие и във филма „That ’70s Show“.

36-годишният актьор ще играе в 14-тия сезон на хитовата поредица.Уилмър Валдерама и певицата Деми Ловато бяха гаджета, въпреки че нито един от двамата не е признал и до днес това официално. Но ако се има вяра на социалната мрежа, двамата вече са се разделили.

Ексцентричната изпълнителка е доволна, че вече не е с бившия си приятел. Изненадващо тя написа на личния си профил, че лоялността е всичко. После цитира мисъл на вечната Мерилин Монро. Прави впечатление, че Деми Ловато допълва после „най-умното, което една жена може да направи е да не се нуждае от мъж”. Това съждение е доста двояко.

Дава повод за много размисъл. Едно от тях е, че Уилмър Валдерама е кръшнал и не е останал верен на връзката си с изпълнителката. Другият вариант е новият играч във Военни престъпления да не е предложил пълната си подкрепа на гаджето си и заради това всеки един от двамата е поел по собствения си път.

Новият актьор във Военни престъпления даде рамо на певицата през 2010 година. Тогава Деми Ловато се раздели с актуалният си по онова време приятел Джо Джонас.

В хитовия сериал Военни престъпления влиза нов играч

В хитовия сериал Военни престъпления влиза нов играч

Той я подкрепи тогава, но вероятно сега поп певицата вече се нуждае от друг човек до себе си, който да й дава сили.

Деми Ловато и

Деми Ловато и Уилмър Валдерама като гаджета

Прясното попълнение във Военни престъпления обаче има какво да ни покаже. А ние с нетърпение очакваме латино мачото на малкия екран.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар