Лили Иванова безмълвна след предложение, което друг в България не е получавал!

Лили Иванова безмълвна след предложение, което друг в България не е получавал!
5 (100%) 2 votes

Примата на родната естрада Лили Иванова получи предложение, което идва веднъж в живота и то за доста малко хора.

Лили Иванова е получила покана да се изяви на юбилея на руския президент Владимир Путин догодина. Преди броени дни голямата ни певица лично е била попитана дали би желала да се включи в грандиозното тържество, което ще се проведе чак през октомври 2017 г., но подготовката за него вече е в сила, научи kliuki.bg.

С Лили Иванова са се свързали организаторите на 65-я рожден ден на Путин. Той ще премине под формата на грандиозен благотворителен концерт. От тук следва и малката подробност, че поканените звезди, сред които примата е единствената българка, ще вземат участие абсолютно безвъзмездно. Но пък честта, която им се оказва, за да бъдат на тази сцена, е огромна и по-важна и всяка сума.

Изпълнителката на „Ветрове“ все още обмисля предложението, което до сега не й е било отправяно, а и вероятно няма да се повтори, имайки се предвид напредналата й възраст. От нейния щаб не желая все още да коментират дали примата е дала съгласието си, а и вероятно са помолени за конфиденциалност.

Ако Лили Иванова приеме, то тя ще изпълни най-големите си хитове на една сцена с Алла Пугачова и още десетки звезди на руската и световна естрада. Част от феновете й все пак таят съмнения дали ще се навие да извива глас без хонорар, защото досега все отклонява подобни предложения, пише blitz.bg.

Преговори се водят с още много изпълнители, а окончателният списък ще стане ясен вероятно скоро преди самия концерт. Той се предвижда да бъде около рождения ден на Путин на 7 октомври, но не на конкретната дата, която ще бъде запълнена с друг вид тържества. Сигурно е обаче, че самият руски президент ще присъства на благотворителния спектакъл и ще наблюдава от първия ред изпълненията на Лили Иванова.


Коментари чрез Facebook

коментара

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар