Стефан Данаилов е съсипан след голямата трагедия на България

Стефан Данаилов е съсипан след голямата трагедия на България
5 (100%) 3 votes

Ламбо трудно приема, че изгуби една от колежките си и добри негови приятелки Надя Тодорова

Надя Тодорова със Стефан Данаилов в хита "Дами канят"

Надя Тодорова със Стефан Данаилов в хита „Дами канят“

Откакто стана ясно, че великата ни актриса Надя Тодорова си е отишла от този свят, цяла България тъжи. Мнозина са онези, които изказват съболезнованията и съжалението си от гибелта ѝ. Сред тях е и Стефан Данаилов, с когото Надя си партнираше в хита „Дами канят“, припомня Kliuki.bg.

Говори се, че Ламбо изключително много харесвал Надя, понеже тя нито веднъж не възразила на това, че няма главна роля. Така спечелила уважението не само на Данаилов, но и на всичките си колеги. Както е известно, Тодорова остана в историята като актрисата с малките роли. Малки, но изиграни повече от перфектно.

Погребението на актрисата, която се спомина в съня си, ще бъде в петък. Въпреки че през последните месеци 90-годишната ни звезда имаше влошено здраве, близките ѝ са се надявали да успее да се възстанови. Уви, това не се случи, но споменът за нея остава вечен.

Последните си 7 години Надя Тодорова прекара в Чехия, където живее дъщеря ѝ. Актрисата взима това решение след смъртта на съпруга си. Погребалният ритуал обаче ще бъде изпълнен в родния ѝ град Асеновград.

Интересното е, че Надя Тодорова не е завършила ВИТИЗ, но това не ѝ попречва да стане една от най-харесваните актриси в България. Тя започва да се занимава с театър и кино по специален член в закона, който по онова време дава право на таланти като нея да са актьори.

За над 50 години на сцената Надя има над 30 филма и безброй постановки в театъра. В „Дами канят“ от 1980 г. тя се изявява като една от многобройните ухажорки на Стефан Данаилов, който там играе инструктор по шофиране. Друг емблематичен филм с нейно участие е „Опасен чар“. За последно Тодорова се появява на екран през 1999 г. като част от сериала „Дунав мост“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар