Истинска ера приключва: Краят на „Столичани в повече“ идва

Истинска ера приключва: Краят на „Столичани в повече“ идва
5 (100%) 1 vote

„Столичани в повече“ по всяка вероятност ще приключи със следващия си сезон!

Една ера в българската телевизия скоро ще свърши. Най-вероятно „Столичани в повече“ ще сложи точката на своето излъчване с последния си 11-ти сезон. За това намекна един от актьорите Васил Драганов, който сподели подробности относно някои предстоящи събития в новия сезон, видя Kliuki.bg.

"Столичани в повече" стана явление в родния ни ефир, но всичко трябва да има своя край

„Столичани в повече“ стана явление в родния ни ефир, но всичко трябва да има своя край

„Накрая се връщаме на село, както трябва да направят повечето софиянци.“ – сподели с усмивка известният като Радко Чаканов актьор.

Продуцентът Любо Нейков още преди време намекна, че ще приключи цялостно сериала с връщане на село, тъй като това би илюстрирало най-добре концепцията и идеята на цялата продукция, а и би отговаряло перфектно на самото заглавие.

В предаването „120 минути“ Мина Маркова, която е в образа на Яна Лютова, също сподели свои преживявания, свързани със сериала. Не е тайна, че тя участва в „Столичани в повече“ редом до родната си майка Албена Павлова, която е в ролята на Гълъбина Чаканова.

„Двете сме имали много малко сцени заедно, освен когато живях при тях. Нямам проблеми да работя с майка си.“ – каза 17-годишната ученичка.

Припомняме, че „Столичани в повече“ се превърна в истинско явление, след като стана първият български сериал с толкова много сезони. За 5 години снимки в ефира на Би Ти Ви бяха излъчени цели 10 сезона, а в момента се снима 11-тият.

Според специалистите, тайната на успеха за Любо Нейков и компания е в разнообразния сценарий и постоянно сменящите се случки. Това запазва рейтинга и така сериалът все още е жив, за разлика от провалени продукции като „Седем часа разлика“ например.

Сега обаче краят му изглежда сигурен. Действието ще се пренесе на село, откъдето започна всичко. Очаква се за финалния епизод да бъдат събрани всички главни персонажи, участвали в сериала. Ще бъде интересно, това е сигурно!


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар