Феновете на Мистър Бийн бесни: Хората, които го „убиха“, са със студени сърца!

Феновете на Мистър Бийн бесни: Хората, които го „убиха“, са със студени сърца!
5 (100%) 1 vote

Роуън Аткинсън, когото всички познават предимно като Мистър Бийн, получи поредна гавра от свои недоброжелатели!

Един от емблематичните британски актьори бе „погребан“ от хейтъри днес. В социалните мрежи се появи информация за смърт на Роуън Аткинсън, придружена дори с колаж, но това се оказа спекулация, създадена най-вероятно от човек, който не харесва Мистър Бийн, подозира Kliuki.bg.

Гаврата с Мистър Бийн

Гаврата с Мистър Бийн

Преди 4 години комикът стана жертва на същото и затова този път феновете му не сдържаха гнева си. Всички те са бесни от гаврата с него и изразяват възмущението си в интернет. Както знаем, почитателите на великия комедиен сериал са милиони.

„Как можаха да постъпят така? Не ги ли е грижа, че този човек има семейство, деца, а и толкова много фенове по света?! Това са хора със студени сърца.“ – пишат възмутените почитатели на британеца.

Лъжата бе разкрита бързо благодарение на грешка в надгробната плоча. Там, както виждаме, пише за рождена година 1995, а всъщност тя е 1955.

Роуън Аткинсън е на 61 г. Той има две деца, но миналата година прекрати 25-годишен брак. Във Великобритания е познат не само като звезда от киното, но и от театъра. Все пак обаче „Мистър Бийн“ (и сериалът, и филмът) си остава неговата запазена марка, която го направи световна звезда.

През последните години Аткинсън избягва да се показва публично и това явно е дало повод на някой да опита да изкара сензация на негов гръб, „убивайки“ го.

Нека си припомним най-доброто от „Мистър Бийн“ със следващото видео!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар