Чарли Шийн с нова бомба, която променя всичко!

Чарли Шийн с нова бомба, която променя всичко!
5 (100%) 2 votes

Чарли Шийн отново е скандален и непредсказуем, което го направи обичан и мразен от мнозина!

Серопозитивният актьор продължава да не си поплюва и да казва онова, което мисли. Чарли Шийн и този път го стори, усъмнявайки се в причините да бъде освободен от „Двама мъже и половина“. Както е известно, продуцентът Чък Лори го уволни заради пиянските му изцепки и надменно поведение спрямо екипа, но очевидно звездата счита друго, научи Kliuki.bg.

Чарли Шийн не спира да бъде скандален

Чарли Шийн не спира да бъде скандален

„Преди 5 години ми излязоха с номера за моето поведение, но връщайки се назад, виждам друго. По онова време вече бях започнал да проявявам симптоми на болестта и те го забелязаха. Знаеха, че съм болен от нещо тежко и не искаха да си навличат неприятности. Най-лесното беше да ме освободят.“ – споделя Чарли Шийн пред онлайн издание в САЩ.

Вече почти година мина от публичното признаване на актьора, че е носител на вируса ХИВ. За тези около 8 месеца върху него бяха стоварени всякакви обвинения, някои от които дори касещи влизане в затвора. Все пак Чарли остана на свобода, но трябваше да изплати големи суми на всички жени в живота си от последните 5 години.

„Двама мъже и полозвина“ продължи още 4 години след това, като в другата главна роля в сериала влезе Аштън Къчър. Това още повече е вбесило Шийн, който никога не е харесвал своя по-млад колега. Считал го за сладникав и повърхностен актьор.

„Джон, кажи на твоя приятел да спре да повръща върху готиния сериал. Проваля го напълно.“ – написа Чарли Шийн преди 2 години във Facebook, обръщайки се към партньора си от проекта Джон Крайър (Алън).

Днес ХИВ-позитивният актьор вини всички за случващото се с него. Той дори намекна, че няма конкретна негова вина за заразяването си, тъй като е станал жертва на кръвопреливане в Латинска Америка. Според друг слух обаче Чарли е най-виновният за влошеното си здраве, тъй като е водел у дома платени жрици на любовта, без дори да ползва предпазни средства с тях.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар