Рей Романо сензационно: Време е за края ми!

Рей Романо сензационно: Време е за края ми!
3.7 (73.33%) 3 votes

Рей Романо е убеден, че вече няма място в света на славата!

Емблематичният Рей от незабравимия ситком „Всички обичат Реймънд“ шокира мнозина с намерението за края на кариерата си в киното. Въпреки че още е на 58 г. – възраст, в която много звезди правят велики филми, Рей Романо има желание да отдели повече време на близките в своя живот, а именно семейството си, научи Kliuki.bg.

Рей Романо

Рей Романо

„Да се снимаш във филм е голямо удоволствие, но и отнема много време. Вече съм на етап, в който мога да си позволя да избирам. Постигнах достатъчно и желая да бъда повече с жена ми и децата ми, защото те са същинският ми живот.“ – споделя Рей пред американско онлайн издание.

Все пак актьорът ще продължи да се появява в театъра. Неговата сила са скечовете пред публика, от които Романо не иска да се отказва за нищо на света. Той твърди, че „Всички обичат Реймънд“ му е донесъл пари, които са го осигурили до живот.

Припомняме, че Рей Романо, който играеше на практика себе си в сериала, тъй като и той е със сходни характеристики в характера си с главния герой, е носител на „Еми“, което е голямо постижение в света на телевизията.

Актьорът обаче никога не си е падал много по киното. Макар да има немалко филми, той винаги е твърдял, че предпочита друго поле на изява в професията.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар