Стоянка Мутафова за една от големите трагедии: Вече го няма един велик човек!

Стоянка Мутафова за една от големите трагедии: Вече го няма един велик човек!
3.3 (66.67%) 3 votes

Стоянка Мутафова почете своя добър приятел и колега!

Великият Васил Попов си отиде от света преди година, но остави много близки хора, които страдат за него. Сред тях е и Стоянка Мутафова, която прекара с него последните му професионални изяви, припомня Kliuki.bg.

Васил Попов остана в сърцето на Стоянка Мутафова и на още много свои колеги

Васил Попов остана в сърцето на Стоянка Мутафова и на още много свои колеги

„Много велик актьор и човек вече не е сред нас. Поклон, Васко беше пример за всички ни.“ – възкликнала 94-годишната Стоянка при отбелязването на 1 година от смъртта му в петък.

Двамата с Васил Попов си партнираха в „Столичани в повече“ и тогава актьорът се появи за последен път на екран. Той намери смъртта си на 81-годишна възраст, след като изкара боледуване, породено от напредналата му възраст.

Васил Попов е един от любимците на поколения българи. Ролите му в „Краят на една ваканция“, „Не си отивай“, „Момчето си отива“, „Опасен чар“ и много други филми остават незабравими.

Той има съществено участие и в българския театър, към който се насочва като основна цел след „Опасен чар“ през 1984 г. Това се оказва последният му филм, но преди 4 години Васил Попов отново напомни за себе си и на по-младите поколения.

Любо Нейков е големият виновник младежите днес да разпознават Попов и да скърбят за смъртта му. Продуцентът включи своя по-възрастен колега в „Столичани в повече“, при това напълно по свое усмотрение. Там Васил играеше ухажор на героинята на Стоянка Мутафова.

Оставяме ви с една от невероятните изяви на Васил Попов!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар