Златка Димитрова в ужас за бебето си (Застига ли я проклятието на свекърва й?)

Златка Димитрова в ужас за бебето си (Застига ли я проклятието на свекърва й?)
3.5 (70%) 6 votes

Свекървата на Златка Димитрова не спира да я кълне

Златка Димитрова е силно уплашена от проклятието на майката на любимия си Миро. Свекърва й не може да се примири, че Черната Златка ще роди дете на сина й Миро. Въпреки че двамата продължават да са заедно и вероятно се обичат, майката на Миро не иска да я приеме, а продължава да страда за първата си снаха.

Въпреки че плеймейтката е в седмия месец и се очаква детето й да се роди през октомври, снаха и свекърва не са заровили томахавката. Още при първата й бременност, когато Златка загуби бебето си, тя я прокълна да не стане никога майка. Това призна самата моделка в шокиращо интервю наскоро.

„Тя не е човек! Злобна и сляпа е! Не спира да ме мрази и да ме кълне. Не разбира ли, че аз и нейния син се обичаме и скоро ще станем родители на момченце. Тя прави така, че аз никога да не й покажа внучето”, зарича се обидената плеймейтка.

Злати благодари на съдбата, че има до себе си любещ мъж, верни и отговорни майка и сестра, на които може да разчита във всичко.
Красавицата категорично отрече слуховете нероденото й дете да носи името на свекърва й, за да я омилостиви по този начин. Тя вече е решила да кръсти бебока да името на баща си.

Хубавицата никога няма да забрави трагедията от загубата на първото си дете. След кошмара се затворила в къщи и не искала да вижда никого, за да не я съжаляват.
Давала си сметка, че загубата на плода й или ще я раздели от нейния любим, или загубата още повече ще ги сближи. За нейна огромна радот се случило второто и сега двамата се радват на новото чудо.

Златка Димитрова за това е благодарна на висшите сили и на вниманието и любовта на бизнесмена, който останал до нея, и я подкрепял в най-трудния момент от живота й.

Златка Димитрова е силно притеснена от клетвите на свекърва си

Златка Димитрова е силно притеснена от клетвите на свекърва си

Тя обаче никога няма да забрави грозните думи на майката на Миро. Още при първата бременност тя й изпратила отвратително съобщение по телефона, като я проклела никога да не роди. Златка още трепери от жестоката клетва, но се моли да роди на Миро жив и здрав син.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар