Бременната Златка Димитрова жертва на екшън в собствения й дом! (Всичко за крими деянието)

Бременната Златка Димитрова жертва на екшън в собствения й дом! (Всичко за крими деянието)
5 (100%) 3 votes

Бременната Златка Димитрова преживя голям шок в последните дни на бременността си.

Радостта на Златка Димитрова и Миро бе помрачена от крими инцидент в собствения им дом. Отскоро те живеят в луксозна къща в Банкя, която бъдещият татко купи за любимата си и рожбата, която чака през септември. Влюбените обаче попаднали на недобросъвестен майстор, който не само им вдигнал нервите, но и трябвало да се разкарват по полицейски управления, разбра kliuki.bg.

Постът на Злати

Постът на Злати

Вчера Злати взриви фейсбук с поредния си пост, който този път не е зов за помощ за човек в нужда, а предупреждение към всички да не попадат в мрежите на конкретен измамник. Бъдещата майка обяснява, че след като се нанесли в новия си дом, повикали майстор, който да изгради стълби в него. Явно са го избрали на бързо и без предварителна проверка, за което вече горчиво съжаляват.

Златка Димитрова е бясна, че въпросният Радослав Ташев е взел половината от поисканата сума като капаро и после ни вест, ни кост от него. Докато плеймейтката разпускаше на морето, „майсторът“ все пак е решил да се появи в дома ни, но без тяхно знание и не с идеята да започне уговорената работа, а да открадне каквото може.

За зла участ, бъдещите родители вече били пренесли повечето си багаж в новия си дом и господинът успял да докопа диамантен пръстен и малка сума пари от спалнята на Злати и Миро. Щом разбрали, те уведомили органите на реда, но бременната красавица не крие, че „законът спи“. Тя изля целия си гняв в този пост с цел да предпази и други не само от завличане с пари, но и от обир.

Близките на Златка Димитрова, а и самият Миро доста се притеснили за нейното състояние покрай случката, защото колкото и да не го показвала, тя видимо се разтревожила, че някой е влизал в спалнята, където скоро ще спи и нейният син.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар