Тази клетва на Миро към Ели в деня на сватбата разкрива истината за отношенията им!

Тази клетва на Миро към Ели в деня на сватбата разкрива истината за отношенията им!
5 (100%) 3 votes

Миро е дал тежка клетва, която последвала обричането във вярност пред Бога и закона.

Изплува още един интересен детайл от сватбата на Миро и Ели, която се състоя преди две седмици. Двамата сключиха граждански и църковен брак на гръцкия остров Корфу, но се оказва че са си разменили още едно тайно обещание с не по-малка стойност за двамата, узна kliuki.bg.

Миро и Ели сложиха край на изневерите

Миро и Ели сложиха край на изневерите

Миро от години е спряган за почитател на еднополовите връзки и му бяха приписвани не една и две авантюри. След като славата му позалезе, той реши да напомни за себе си с шокиращото разкритие, че ще се жени. През годините до сватбата се бяха появявали откъслечни слухове, че той има сериозна връзка с жена, но малцина вярваха, че тя ще стигне до узаконяване. Мнозина подозираха, че тя е параван за връзките на певеца с мъже.

Оказва се, че съпругата му Ели Златанов, вече Костадинова, е била напълно наясно с интимния живот на своята половинка, който може да се определи по всякакъв друг начин, но не и като моногамен. Дамата от дълги години живее в Лондон и с Миро водят връзка от разстояние, което неминуемо в един момент води до кръшване от правия път. Надали и Ели е била вярна през тези десет години, но за Каризмата е сигурно, че не е бил.

Така, в деня на сватбата, той дава обет на дългогодишната си приятелка, а отскоро и съпруга, че повече няма да й изневерява нито с мъже, нито с жени. Двамата са се разбрали да не гледат назад към миналото си, а само напред към бъдещето, където няма място за други, освен за тях. Ели останал приятно изненадана от това обещание на половинката, но гледала на него не с пълно доверие, защото много добре си го познава Миро и знае, че са му слаби ангелите. Успокоявало я единствено, че той е силно вярващ и надали би нарушил обета за вярност, който е дал пред Бог, пише hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар