За пореден път: Диляна Попова предизвика жесток разрив между Асен и Катерина! (ще има ли вече прошка)

За пореден път: Диляна Попова предизвика жесток разрив между Асен и Катерина! (ще има ли вече прошка)
5 (100%) 2 votes

Диляна Попова си показа нрава, който далеч не е така миловиден като лицето й!

Пореден разрив между Асен Блатечки и Катерина Горанова предизвика Диляна Попова. Манекенката с ангелско лице за първи път показа истинския си нрав, който далеч не е така благ и мил като визията й.

Припомняме, че от раждането на Борил до днес, Диляна Попова се криеше от медиите и публичността около детето си. В свои интервюта тя неведнъж заяви, че не иска животът й и особено този на сина й, да се превръща в достояние на всеки срещнат. А и не желаеше да поставя Асен Блатечки в неудобна ситуация между двете си семейства.

Диляна Попова

Диляна Попова не спира да дразни Горанова с бебето си

От известно време насам обаче, Диляна Попова коренно е променила мнението си като започна яростно да бълва снимки с Борил в социалните мрежи. В това, разбира се, нямаше да има нищо лошо, ако близки до нея източници не бяха разкрили истинската й мотивация за това.

А тя е – да дразни и вгорчава живота на Катерина Горанова. Може би помните, че в един свой статус Горанова се беше заяла със селянките, които пристигат в големия град и се мъчат да добият слава и пари. Тя тънко захапа и така наречените вегетарианци, които доскоро са затваряли прасета в буркани на село.

Думите й бяха анализирани моментално и стана ясно, че намеците й касаят не друг, а Диляна Попова – родена и израсла в село Гулянци. Тъкмо оттогава моделката пропищяла, озлобила се страшно срещу жената на екс любовника си и се зарекла да й почерни дните.

Натирената любовница стартира снимкова атака

Натирената любовница стартира снимкова атака

„Диляна е бясна не само заради това, което написа Катерина, но и затова, че Асен Блатечки я изостави с бебето на ръце, за да се върне при семейството си. Тази обида тя никога няма да може да преглътне, но си е намерила идеалната защита за себе си – може на мен да ми е зле, но и на Катерина няма да й е по-добре. Не спира да я дразни с бебето си и да й го навира в очите“, коментират запознати.

Всичко това довело до тежка криза за Горанова и поредно драстично влошаване на отношенията й с Асен Блатечки. Ще успее ли да изтрие кошмарните спомени и ще има ли някога истинска прошка?!


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар