Една постъпка помрачи настроението на Слави Трифонов навръх юбилея му.

Преди два дни Слави Трифонов стана на 50 години и това се оказа повод и за равносметка на живота му. Докато се бе отдал на двудневни празненства, предимно с колегите си, шоуменът отдели време и да отсее хората в живота си, като за това имаше сериозна причина, научи kliuki.bg. [caption id="attachment_372317" align="aligncenter" width="300"]Слави Трифонов е повече от огорчен от Виктор Калев Слави Трифонов е повече от огорчен от Виктор Калев[/caption]

Един негов дългогодишен приятел и колега му показа по категоричен начин, че пътищата между тях са се разминали фатално и вече нямат място в живота един на друг. Юбилярът Слави Трифонов така и не бе поздравен от доскорошния си подчинен Виктор Калев, с който явно не са успели да запазят и уважението помежду си. След като напусна шоуто унизен, актьорът спря да си вдига телефона на доскорошния си шеф, но дори това не отказа Дългия да спре да търси контакт с него, за да изчистят неразбирателствата помежду си.

С неуважението, което демонстрира към Слави Трифонов на рождения му ден обаче, Калев завинаги го загуби като близък човек. Шоуменът трудно е преглътнал факта, че човек, с който са прекарали толкова години от живота си, дори не е благоволил едно кратко съобщение да му напише. За разлика от Виктор, много бивши колеги на водещия не го забравиха в този празничен ден - Деси Добрева, Нели Петкова, Лили Йончева и Камен Воденичаров са само част от подчинените на Дългия, които се отчетоха за юбилея му, пише pik.bg. Рожденикът също се отчете подобаващо, като спретна тежка софра, веселбата около която продължи два дни. разбира се, той не почерпи само своите колеги от шоуто, а и всички работещи в БТВ, барабар с шефове, мениджъри и други високопоставени лица в медиата, които под строи се изредиха да поздравят Слави Трифонов и да докажат категорично, че всички неразбирателства са изгладени и няма кой да го бутне от поста му поне през следващите няколко години.