Ирина Шейк препарира Роналдо: Тази истина разби достойнството му!

Ирина Шейк препарира Роналдо: Тази истина разби достойнството му!
5 (100%) 2 votes

Ирина Шейк се оказа по-жестока от очакваното, Кристина Роналдо е в ступор!

Руската красавица Ирина Шейк тотално довърши португалския голмайстор Кристиано Роналдо. Това стана ясно от разкритието за сватбата й с Брадли Купър, научи Kliuki.bg.

Оказва се, че рускинята просто не е смятала, че футболистът е човекът за нея. По време на цялата им връзка той я пришпорвал за брак, но тя се дърпала.

Ирина Шейк съсипа достойнството на Кристиано Роналдо

Ирина Шейк съсипа достойнството на Кристиано Роналдо

Дори се говори, че веднъж Ирина Шейк направо отказала годежен пръстен от Роналдо, което го сразило. Именно от този момент започнали и големите проблеми помежду им.

След като узнал, че Брадли Купър и Ирина са сгодени, Кристиано останал потресен. Той през цялото време считал, че тя просто е против официалното обвързване, а сега разбрал, че всъщност просто не е искала да се омъжи конкретно за него.

Както е известно, Ирина Шейк беше официална половинка на Кристиано Роналдо в продължение на 3 години. За тяхната раздяла стана ясно на церемонията на „Златната топка“ в началото на миналата година, когато играчът на „Белия балет“ се появи сам.

„Кристиано винаги се е смятал за голям шампион и по отношение на жените, но сега вече осъзнава, че една жена не го е взимала толкова насериозно. Дано това му отвори очите.“ – пишат в Испания.

Припомняме, че двойката се раздели главно заради множеството изневери и от двете страни. Кой първи е започнал, не е ясно.

Предполага се, че след онзи отказ на Ирина за брак, Роналдо е бил силно обиден и наранен, което е провокирало изневерите му. Виждайки това, рускинята на свой ред почнала със забежките, сред които и 80-годишни старци като Сеп Блатер например.

Брадли Купър се оказа точният мъж за Шейк. Актьорът, нашумял преди години с хита „Последния ергенски запой“, вече обсъждал с руската си половинка не само варианта да се оженят, но и да имат деца.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар