Жесток удар връхлетя Доналд Тръмп след победата му!

Жесток удар връхлетя Доналд Тръмп след победата му!
5 (100%) 1 vote

Доналд Тръмп понесе звучен шамар след президентските избори в САЩ!

Все още бъдещият президент на САЩ, тъй като встъпва в длъжност от новата година, Доналд Тръмп продължава да събира негативи от известните личности в страната.

Такава личност е писателят Стивън Кинг. Кралят на ужаса разкритикува остро избора на бизнесмена и обяви това за началото на гибелта на нацията. Нещо, което предизвика полемики в Щатите.

Доналд Тръмп продължава да понася удари от известните личности

Доналд Тръмп продължава да понася удари от известните личности

Кинг обаче не мисли да се ограничава само със словесна война. Той вече замислял новия си роман, който ще бъде посветен именно на Доналд Тръмп. В него милиардерът ще бъде основният антигерой, който ще убива хора по мъчителен начин.

Чрез книгата си Стивън смятал да изрази метафора как Тръмп ще убие страната с решенията си. Очаква се романът да събере огромна популярност и голям тираж.

Стивън Кинг е започнал с писането му веднага щом узнал, че Доналд Тръмп печели Изборите. Книгата трябва да бъде готова в началото на следващата година, като все още се обмисля заглавието й.

Прави впечатление, че повечето известни личности подкрепяха Хилари Клинтън и в момента са бесни от загубата й. Сред тях са Робърт де Ниро, Лейди Гага, Кейти Пери, Стивън Кинг и др.

Тръмп е подкрепян повече от обикновения американец, който всъщност е в основата на победата му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар