Отврат: Слави Трифонов и Преслава го направиха в… кенеф! (скандални разкрития на шокиран очевидец)

Отврат: Слави Трифонов и Преслава го направиха в… кенеф! (скандални разкрития на шокиран очевидец)
5 (100%) 2 votes

Слави Трифонов и Преслава вече наистина погнусиха феновете си!

Пари ли нямат тези двамата, домове ли нямат – този въпрос си задават за Слави Трифонов и Преслава всички, след като гръмна скандалната новина, че са го направили в… мъжка тоалетна.

Да, погнусен случаен очевидец на сценката не си затрая, а моментално разказа пред медиите на какво се е натъкнал, посещавайки известен турски ресторант. Въпросното място се намира само на ръка разстояние от апартамента на Слави Трифонов на столичния бул. „България“.

Слави Трифонов

Слави Трифонов и Преслава отвратиха феновете си, как може да паднат толкова ниско

Свидетелят бил вътре, когато забелязал Преслава и Слави Трифонов да влизат в ресторанта. Държали се на пръв поглед съвсем нормално, дори изглеждали някак индиферентни. Особено Преслава, чието лице било доста унесено.

Времето било такова, че явно Дългия се връщал от шоуто си, а Преси се готвела за поредното си участие в нощен клуб. Двамата седнали на една от масите, хапнали, поговорили малко, а после станали да си тръгват.

„Тогава вече стана интересното. В коридора Слави Трифонов започна да опипва Преслава за задницата, а тя очевидно нямаше нищо против. После изведнъж я дръпна в мъжката тоалетна и не след дълго оттам започнаха да се чуват многозначителни звуци. Тя пъшкаше, та се късаше“, разказва източникът.

Човекът не крие отвращението и възмущението си, че двама от най-известните българи са способни на подобна простотия и селяния. Още повече като луксозният дом на Слави Трифонов се намира само на крачка от ресторанта.

„А и Преслава… Толкова ли ниско е паднала, че да позволи да я опъват по кенефите, вместо да я глезят и да се отнасят с нея като с принцеса. Нещо, за което всяка нормална жена си мечтае“, коментира очевидецът.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар