Кои са най-привлекателните устни на света, според един от най-популярните пластични хирурзи в Лондон, както и проучването сред неговите клиентки, които идват за корекция на устните. Шампион е Тейлър Суифт!

Така наречените Купидонови устни на певицата Тейлър Суифт печелят първото място. Сочните й устни с извита горна част са най-харесваните и най-често дамите искат да приличат на нея. На второ място, разбира се, е Анджелина Джоли, с нейните плътни и сочни устни, коментират и от изданието за новини "Лайфстайл". В класацията с най-привлекателни дамски устни също можем да забележим и имената на Риана, Скарлет Йохансон, Меган Фокс, както и заоблените устни на Дрю Баримор, които се считали за много закачливи.

За наша изненада не знойните устни на Анджелина Джоли предизвикват най-голямо желание, а красивите извивки на устните на Тейлър Суифт са най-често желани да бъдат имитирани сред дамите, подложили се на пластична хирургия, показва английско проучване.

[caption id="attachment_375365" align="aligncenter" width="300"]Тейлър Суифт е жената с най-привлекателни устни, според класация Тейлър Суифт е жената с най-привлекателни устни, според класация от английски хирург[/caption] Ние от изданието за светски личности Клюки.БГ също подкрепяме мнението, че младата и талантлива Тейлър има толкова много чар и е една от най-привлекателните поп изпълнителки. А също и както е известно, една от най-успешните, с толкова много хитове и награди. Видно е и от това проучване, че плътните устни са привлекателни и се харесват, особено щом се стига чак до хирургическа намеса. А преди петдесет години тънките и слаби устни са били на мода. [caption id="attachment_375366" align="aligncenter" width="300"]Сексапил и чар, устни за милиони или Тейлър Суифт Сексапил и чар, устни за милиони или поп звездата на 26 години само - Тейлър Суифт[/caption] Колко много се променят нещата с времето. Към настоящето ще добавим само, че красотата е важно нещо, дори и да не е натурална, но все пак всяко нещо, което не е с мярка, е притеснително, особено насочено към любителките на пластичната хирургия и намеса във визията. Затова, дами, разкрасявайте се, но не прекалявайте!