Истината за Стефан Данаилов и Корнелия Нинова излезе наяве!

Истината за Стефан Данаилов и Корнелия Нинова излезе наяве!
4.3 (85.71%) 7 votes

Стефан Данаилов има много приятели из цяла България, но тези от партията са му едни от най-скъпите!

Интересен факт за Стефан Данаилов изскочи в публичното пространство. Оказва се, че Ламбо е много близък с лидера на БСП Корнелия Нинова. Това стана ясно от „Търси се“, където актьорът бе специален гост днес, видя Kliuki.bg.

Двамата се познават от 2003 г., когато Корнелия постъпва в партията. Тогава именно Стефан Данаилов е сред хората, които се нагърбват с отговорността да я научат на това какво е да си политик.

Дали на шега или не, Ламбо дори каза, че навремето я е ухажвал. В пресата преди 12-13 години е излязъл материал как той я е опипвал отзад.

Стефан Данаилов опасно близък с Корнелия Нинова

Стефан Данаилов опасно близък с Корнелия Нинова

В наши дни актьорът е много близък с Корнелия. Двамата постоянно се виждали и обсъждали случващото се в българския политически живот.

„С него се сближихме още повече през последните 6 месеца. Много често ходя у тях след работа. Винаги има нещо за хапване, което да ме успокои, след което почваме да разговаряме.“ – сподели Корнелия Нинова.

Стефан Данаилов изпълни специално за нея едно от култовите си неща в кариерата си – фразата от „Дами канят“ „Ти знаеш ли, че имаш страшни очи“.

Все пак Ламбо отрече да е бил чак толкова голям женкар на млади години. И на него жени са му отказвали, което изненада водещите Меги и Нели.

Известна е обаче негова изневяра спрямо съпругата му Мария. Тя беше с Ирен Кривошиева през 80-те години, когато се роди и единственият му син.

Ламбо чувства и друг човек като свой син. Това е Росен – детето на жена му. От него има и доведени внуци, които също обожава.

Що се отнася до дружбата му с Корнелия Нинова, тя се е засилила още повече от един факт, който е останал скрит за обществеността. По време на кампанията на ген. Радев проф. Данаилов е получил страшна криза и е постъпил в болница. Това е било известно само на няколко човека, в това число и лидера на БСП.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар