Барни с уникално разкритие за „Как се запознах с майка ви“!

Барни с уникално разкритие за „Как се запознах с майка ви“!
Гласувайте за статията

„Как се запознах с майка ви“ се оказа един от тоталните хитове на този век!

Ако „Приятели“ е емблемата на комедийните сериали, то „Как се запознах с майка ви“ спокойно може да мине за негов наследник. Двата проекта са много сходни и имат само леки разминавания в основната идея.

„Мисля, че сериалът стана толкова успешен, защото се разказваше за връщане в миналото. През цялото време у зрителите се насаждаше чувство за очакване – че ще се случи това, което е в настоящето. Много добре замислено.“ – споделя Нийл Патрик Харис.

Той беше Барни в "Как се запознах с майка ви"

Той беше Барни в „Как се запознах с майка ви“

Той е в ролята на един от петимата основни герои в продукцията. Блондинът стана популярен като Барни Стинсън. Образ, който е бил особено труден за него, защото е точно обратното на това, което той всъщност е, научи Kliuki.bg.

Както е известно, Нийл си пада по мъже и дори е омъжен. Избраникът му е Дейвид Буртка, който се появява в няколко епизода на „Как се запознах с майка ви“.

„Когато отидох на кастинг за сериала, все оше бях никой. Не ме познаваха и бях участвал само с епизодични други роли. За Барни трябва да си женкар по природа, а аз не съм. Справих се обаче добре и ме харесаха. Мисля, че ако знаеха, че живея с мъж, едва ли щяха да вземат точно мен.“ – твърди към днешна дата 43-годишният актьор.

Той разкрива своята ориентация чак след втория сезон на „Как се запознах с майка ви“. Решението му е продиктувано от некомфортната ситуация, в която множество фенки му пращат писма и телефоните си.

„Не можех да ги заблуждавам повече. Те ме мислеха за същия като Барни, а нямаме нищо общо. Затова се разкрих и тогава се почувствах истински свободен.“ – казва още Нийл Патрик Харис.

Той твърди, че продуцентуте на сериала в началото са били против истината да излиза наяве, за да не навреди на рейтинга, но впоследствие ги е убедил, че така е най-добре.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар