След ножа в гърба: Асен Блатечки спука от бой Калин Врачански

След ножа в гърба: Асен Блатечки спука от бой Калин Врачански
4.8 (95%) 4 votes

Асен Блатечки преби Калин Врачански, с приятелството им завинаги е свършено!

Двама от най-близките актьори в живота са вече във вражда. Асен Блатечки и Калин Врачански не само не си говорят, а повече не искат да чуят един за друг, пише „Ретро“.

Всичко започнало от една покана на Евтин Милошев към Калин за участие в хита „Откраднат живот“. В момента обаче актьорът се снима във филма на Блатечки, който счел за неуместно Врачански да участва в друга продукция, докато участва в неговата.

Двамата се скарали и скандалът довел дори до ръкопашен бой. Счита се, че именно Асен пръв посегнал да се бие и дори успял да ступа здраво колегата си.

Асен Блатечки и Калин Врачански вече не са приятели

Асен Блатечки и Калин Врачански вече не са приятели

Така с дружбата между тях се свършило само за миг. Асен Блатечки приел действията на Калин Врачански като предателство. Именно първия се считал за основен източник на роли на втория, а като получи шанс, Калин веднага го изоставил.

„Асен Блатечки почти го издържа от 4 години насам. Постоянно го взима със себе си във филми, постановки, защото иначе Калин Врачански гладен щеше да си умре.“ – шушукат злите езици.

Двамата се познават още от студентските си години, но приятелството им станало така силно по време на „Стъклен дом“. Тогава те станали неразделни, каквито бях допреди няколко дни, научи Kliuki.bg.

В същото време не липсват и критики към бившия на Диляна Попова. Според негови колеги, той станал прекалено надут след преминаването си от актьор към режисьор и продуцент. Това допринесло много да се отнесе така с Калин.

„Не се говори с него, вече се мисли за повече от всеки. За голям режисьор се взе, а е направил само един филм още. Само да не си съгласен за нещо с него и ти го изкарва през носа.“ – вайкат се хора, работили с Асен Блатечки през последната година.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар