Иван и Андрей разбиха на пух и прах „ВИП Брадър“

Иван и Андрей разбиха на пух и прах „ВИП Брадър“
4 (80%) 3 votes

Иван и Андрей нокаутираха „ВИП Брадър“, макар и месец след края му!

Тв продуцентите Иван и Андрей изразиха съмнението си относно истинността на зрителския вот във „ВИП Брадър“. Те го сториха индиректно по време на финала на „Фермата“, забеляза Kliuki.bg.

Христов и Арнаудов многократно казаха, че за да бъде всичко коректно, не трябва да се разкрива класирането в гласовете, преди да е свършило времето за гласуване.

Иван и Андрей демонстрираха самочувствие по време на финала на "Фермата"

Иван и Андрей демонстрираха самочувствие по време на финала на „Фермата“

„Показваме ви само процентите, но не и лицата на участниците, за да не влияем на гласуването. Така е във всеки конкурс по цял свят.“ – казаха Иван и Андрей по Би Ти Ви.

На финала в последния сезон на „ВИП Брадър“ обаче бе направено точно обратното. Когато останаха само Миглена Ангелова, Ути Бъчваров и Емануела, от шоуто разкриха процентите на всеки и малко след това отпадна фолк певицата.

Прави впечатление, че от „ВИП Брадър“ невинаги разкриват класирането преди края на гласуването. Правили са го само в някои сезони, което говори за задкулисни игри.

Друг такъв пример имаше в „Биг Брадър Ол Старс“, когато Златка Димитрова спечели формата. Това и до днес остава една от най-скандалните победи от поредицата на Брадъра. Тогава също бяха показани процентите предварително и към кого са те.

Иван и Андрей атакуваха индиректно „ВИП Брадър“ и с твърдението, че „Фермата“ е било най-гледаното предаване в родния ни ефир през тази есен.

Това обаче сякаш всеки го твърди за своето предаване, тъй като и Маги Халваджиян каза, че „Пееш или лъжеш“ е счупил рекорда по гледаемост.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар