Обрат: Миро Каризмата втрещи с това разкритие за брака си! (истината за него и Ели шокира всички)

Обрат: Миро Каризмата втрещи с това разкритие за брака си! (истината за него и Ели шокира всички)
5 (100%) 1 vote

Миро Каризмата успя да ошашави всички с тази истина за брака си!

Миро Каризмата сключи брак с дългогодишната си любима Ели само преди няколко месеца. Двамата се венчаха в Гърция сред тесен кръг от близки и приятели.

След това обаче се върнаха към ежедневните си задължения като дори се лишиха от меден месец. Още тогава това събуди подозрения у мнозина. Те бяха категорични, че бракът на Миро и Ели е само проформа като цели да прикрие реалните предпочитания на певеца в личен план.

Миро Каризмата

Миро Каризмата затвори устите на всички завистници и клюкари

Е, оказа се, че нищо от това не е истина. Миро Каризмата и Ели живеят заедно, въпреки че съпругата стопанисва ресторант в Лондон. Въпреки всичко те намирали начин да се справят с ангажиментите си и да пътуват, но да са заедно.

Нещо повече – чаровната Ели всяка сутрин будела половинката си с горещ чай. Макар да не ставал за нищо, Миро оставал трогнат от жеста й. „Ели прави най-хубавото кафе на света, но и най-отвратителния чай. Обичам я и затова какво да правя – пия го всяка сутрин“, смее се изпълнителят на „Губя контрол“.

Той не спира да хвали жена си затова, че не е от типа разглезени съпруги или крайни феминистки. И му позволявала той да се чувства „петела“ в къщата. „Винаги прави така, че дори и тя да е взела дадено решение, аз се чувствам тартора. Дава ми шанс да покажа себе си, да бъда главата на семейството, което е достойно за адмирации“, продължава разказа си Миро.

Двамата с Ели вече си търсят и нов имот у нас като имат предпочитания към места като село Боженци, Стария Пловдив или Мелник. А на клюките, че сватбата и бракът им са били само за „прикритие“, Миро Каризмата се смее от душа.

„Винаги ще се намери някой, който да завиди на щастието или живота ти. Живи и здрави да са! Мен тези дребни душички изобщо не ме вълнуват, нито ме притесняват“, категоричен е Миро.

Коментари чрез Facebook

коментара

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар