Ужас: От чаровната Белослава не остана и следа! (певицата качи 20 кила, не могат да я познаят)

Ужас: От чаровната Белослава не остана и следа! (певицата качи 20 кила, не могат да я познаят)
4 (80%) 2 votes

Белослава хвърли в шок познатите си, окръгли се като за световно!

Къде изчезна предишната чаровна, стилна и винаги добре изглеждаща Белослава?! Това се питат от няколко месеца всички около нея. И особено познатите й, които не я виждат често. Те на практика не могли да я познаят.

Близки до семейството на джаз певицата разкриха, че в последно време Белослава така се е окръглила, че няма и помен от предишната свежа и жизнена дама. Щерката на голямата ни актриса Анета Сотирова е трупнала поне 20 кила върху тялото си.

Белослава

Белослава се угои като за световно, качи около 20 кила от плюскане

Причината за това не е някаква депресия или хормонални проблеми, а вълчият апетит на Белослава. Която от известно време насам заряза клубните си участия и музиката, а се хвана за черпака.

Припомняме, че певицата отвори свой ресторант в столицата, който нарече „Ателие“. Тя може да бъде засечена там по всяко време на деня като редовно сама приготвя ястията или просто опитва всичко. Под „опитване“ обаче не се разбирало да вкуси едва-едва манджата, а обилно похапване.

Самата й родителка Анета Сотирова редовно я хокала и я карала да спре с яденето. „То хубаво внимаваш какво предлагаш на клиентите и опитваш, но моля те, спри да се тъпчеш. Едно е контрол на качеството, а съвсем друго да се угояваме“, размахвала пръст загрижената родителка.

Белослава обаче не щяла и да чуе, защото вярвала, че нито щастието, нито успехите в живота, зависят от перфекните мерки. След което отново хващала телефона и канела приятели за вечерна сбирка в ресторанта. На която, както винаги, масата се огъвала от храна.

Любопитно е какво ли ще стане по празниците, когато така или иначе българинът е свикнал да се тъпче като след престой в концлагер. Ако Белослава обаче смята да продължи с музиката, то задължително трябва да се вземе в ръце и да отслабне, убедени са запознати.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар