Сензация: Аштън Къчър нокаутира „Двама мъже и половина“!

Сензация: Аштън Къчър нокаутира „Двама мъже и половина“!
5 (100%) 1 vote

Аштън Къчър не смята този сериал за своя най-голям успех!

Актьорът Аштън Къчър даде любопитно интервю за американски ежедневник. В него красавецът на Холивуд говори за своите успехи в кариерата, засягащи и сериала „Двама мъже и половина“, научи Kliuki.bg.

„Включих се в този проект, когато вече бе набрал голяма популярност. Затова не мога да кажа, че успехът му е мой. По-скоро доразвих нещата.“ – смята Аштън Къчър.

Съпругът на Мила Кунис дори стига по-далеч в откровенията си. Той счита за най-добрия ситком, в който се е снимал, „Шеметни години“. Това е тийнейджърски сериал, който направи известен Аштън, Мила и много други актьори.

Аштън Къчър

Аштън Къчър

„Това е проектът, който ще помня цял живот. Не само защото ми даде път в кариерата, а защото там срещнах и любовта на своя живот.“ – казва Къчър.

Припомняме, че Аштън и Мила играеха влюбени младежи, но любовта им не продължи веднага извън сцената. Двамата бяха приятели 14 години, преди да се влюбят и в живота.

В „Двама мъже и половина“ Къчър зае мястото на уволнения Чарли Шийн. Много от зрителите и фенове на сериала така и не приеха тази смяна. И до днес има хора, които обвиняват Аштън, че е бил изобщо част от комедията, макар всъщност той просто да си е вършил работата, защото така или иначе Чарли вече е бил освободен.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар