Бомба: Истината за Васил Найденов и Иван Костов излезе наяве!

Бомба: Истината за Васил Найденов и Иван Костов излезе наяве!
4.2 (83.33%) 6 votes

Васил Найденов се оказа с доста по-морални възгледи, отколкото мнозина си мислеха!

Легендарният певец Васил Найденов е имал моменти в своя живот, които не желае да афишира, но те рано или късно се разбират. Един такъв момент е дружбата му с Иван Костов, пише „Ретро“.

Двамата са били много близки по време на управлението на СДС в края на миналия век. Тогава министър-председателят ни опитал да привлече изпълнителя на „Сбогом, моя любов“ към управляващата партия.

На Кеца били предложени цели 100 хил. лв., за да се включи към синята идея, но той ги отказал. Певецът не искал да навлиза в политиката, защото бил сигурен, че това ще му срине имиджа за пред хората, научи Kliuki.bg.

Васил Найденов е отказал много пари от самия Иван Костов

„За онова време 100 бона беше нещо огромно, може би равносилно на милион днес. Костов искаше да има алтернатива на БСП, която си имаше Стефан Данаилов. Васко обаче не е такъв човек, той е много принципен, не става за политиката.“ – споделят източници.

Години по-късно Васил Найденов може би вече е съжалил за отказа си отпреди 20 години. Помним, че преди 2 години и половина, когато КТБ фалира, певецът се оказа с близо половин милион на загуба.

Друг скандал около Васко бе свързан с НАП. Оказа се, че той няма право на пенсия, понеже не си е внасял осигуровките през годините, въпреки че винаги е имал договорни отношения за ангажиментите си. Така се оказа, че певецът е длъжник на държавата, която все още чака да й се изплатят тези задължения от негова страна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Бомба: Истината за Васил Найденов и Иван Костов излезе наяве!”

  1. Живко

    февр. 09. 2017

    Евала на Васил! Евала! Не се е продал, като останалите български „творци“. Поклон пред творчеството му.
    А редакторът нямаше ли някоя по-лицеприятна снимка да сложи, а точно тази е избрал. 🙂

Добавете коментар