Постъпката на Ненчо Балабанов след раздялата с Йоана буквално я смаза!

Постъпката на Ненчо Балабанов след раздялата с Йоана буквално я смаза!
Гласувайте за статията

Ненчо Балабанов ни най-малко не скърби за раздялата си с Йоанна Драгнева.

След като потвърди за раздялата си с русокосата певица, Ненчо Балабанов побърза да се похвали с ново завоевание. Господарят на ефира видимо съвсем се е главозамаял от славата и иска да граби с пълни шепи от всичките й предимства. А основното за него се оказва нестихващото женско внимание, от което не пропуска да се възползва, научи kliuki.bg.

Преди няколко седмици Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева смениха статусите си във фейсбук на „необвързан“. След това публично потвърдиха, че не са заедно. Докато певицата разправя, че не трети човек ги е разделил и как са си останали приятели, актьорът е зает със съвсем други дела. Наскоро той се е похвалил пред свои авери, че отново не е сам е леглото.

В него място е намерила изкусителна красавица, подвизаваща се като модел. Девойката е с 15 години по-млада от Господаря на ефира и е студентка първи курс. Освен това е и луда фенка на Ненчо Балабанов, която видимо има с какво да го направи свой почитател. Така свалката между двамата станала набързо и без излишни драми, защото искат едно и също – само забавление.

Именно заради разминаване във вижданията и желанията е приключила връзката на актьора с Драгнева. Тя не е на 20 години и вече започнала да се замисля за семейство и деца и все по-често да му натяква, че е време да минат ан следващо ниво. На Ненчо Балабанов пък хич не му било до подобни сериозни истории и предпочел засуканите фенки пред семейния уют, пише retro.bg.

Ненчо Балабанов съвсем го е ударил през просото

Близките на актьора го определят като неузнаваем напоследък. Преди да стане така популярен, той бил скромно момче, което давало мило и драго за семейството си. А сега гледам само как да кръшка и да кара през просото. Видимо славата не се отразява добре на Ненчо Балабанов, но пък така му се услажда…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Постъпката на Ненчо Балабанов след раздялата с Йоана буквално я смаза!”

  1. Прандила

    ян. 03. 2017

    Селянина си е селянин. Нищо ново, нищо неочаквано. Ще пое@е насам-натам, ще попие, после ще пошмърка, после ще си повярва и тогава ще си е@е майката. Да се оправя. Никога не ме е кефел тоя посредствен боклук.

Добавете коментар