Веселин Маринов: Повече с Маги Халваджиян никога!

Веселин Маринов: Повече с Маги Халваджиян никога!
Гласувайте за статията

Веселин Маринов се отказва от всякакви тв проекти, след като стана за смях в „Пееш или лъжеш“!

Великият естраден изпълнител Веселин Маринов е взел решение да не участва повече в нищо извън своята дългогодишна кариера. Веско не е доволен от последния проект, в който взе участие, научи екипът на Kliuki.bg.

Изпълнителят на „Да се събудиш до мен“ се чувствал унизен от случилото се в „Пееш или лъжеш“. Там той се превърна в един от малкото гост – звезди, които сгрешиха и избраха за победител участник, който не може да пее.

Веселин Маринов се чувства унизен от участието си в „Пееш или лъжеш“

Въпреки че избраницата му Теодора леко пропя в Новогодишния епизод, Веселин Маринов е останал доста засрамен, когато видял останалите двойки как пеят заедно. Той смятал, че е станал за смях в това шоу и затова го възприемал като грешка.

Може би по-зле от Веско се представи единствено Любо Киров. Той си избра за победител девойка, която даже не успя да влезе в ритъма на песента.

Йорданка Христова допълва тройката от“грешници“ в първия сезон на „Пееш или лъжеш“. Нейният избраник обаче – Росен Белов, изненадващо пропя на Нова година, при това съвсем вярно, все едно е наистина певец. Той всъщност е актьор и може би затова му е било по-лесно да се научи, понеже в НАТФИЗ се залага и на пеенето.

Така Веселин Маринов вече е убеден, че оттук нататък ще продължава единствено да прави нови песни и албуми, както и концерти из цялата страна. Телевизията се оказа, че явно не е за него.

Коментари чрез Facebook

коментара

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар