Гергина на Азис тъне в мизерия, феновете на певеца му скочиха! (Вижте как им отговори)

Гергина на Азис тъне в мизерия, феновете на певеца му скочиха! (Вижте как им отговори)
5 (100%) 2 votes

Майката на Азис Гергина шокира с начина на живот, който без никакво притеснение демонстрира.

Позната като една от най-красивите циганки, Гергина на Азис определено няма как да остане незабелязана. Но, който не я познава, не би разбрал, че е майка на един от най-оборотните и богати изпълнители у нас. Дамата предпочита да страни от медийния шум и да живее скромен, напук на неспирните увещания от сина си, научи kliuki.bg.

Именно Гергина е тази, която качва Васил за първи път на сцената. А сега, вместо той да я е позлатил, тя кръстосва софийски улици с бричка на 15 години, която на всичкото отгоре е и ударена. Този факт по никакъв начин е притеснява красивата жена и тя ходи с гордо вдигната глава. А причината – не се надява на парите на сина си и сама си изкарва прехраната.

Майката на Азис изрично му е забранила да й прави скъпи подаръци. Така се е стигнало до куриоза той да се вози в кола, на която само едната гума сигурно струва колкото возилото на майка му. Но той, като добър син, уважава нейното решение и не иска да накърнява достойнството й, което определено е завидно. Освен че не се блазни от лесните пари, които може да получи на тепсия, Гергина се гърби здраво, пише bgdnes.bg.

Гергина не се блазни от милионите на сина си

Тя до преди няколко години редовно ходела на гурбет със свои приятели по Европа. Там с честен труд заработвала толкова, колкото след това харчи у нас. Разбира се, Азис никога не би я оставил без пари, но и не иска да й се натрапва с непрестанните молби да мине на негова издръжка. Все пак, изпълнителят е постигнал не малка победа над вироглавата си майка. Гергина е склонила да не ходи всяка година на гурбет, а причината била уверението на сина й, че прекалено много й липсва, когато е далеч.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар