Лъсна скандалната тайна на Благой Найденов: Заслепената Десислава не иска да прогледне! (шок снимки)

Лъсна скандалната тайна на Благой Найденов: Заслепената Десислава не иска да прогледне! (шок снимки)
5 (100%) 1 vote

Десислава отново ще се нахендри на любовни терзания, убедени са запознати!

Ангелогласната Десислава от години удря от трън, та на глог в любовта. По всичко личи обаче, че вината за това си е само нейна. Очертава се сериозен проблем и с новия й любим Благой Найденов. Особено след като скандалната му тайна лъсна наяве.

Певицата обаче е тотално заслепена и поне към настоящия момент не иска да прогледне и да види истината. А тя е, че момченцето, което е почти набор на сина й Майки, не е с нея от силни чувства. А от силен интерес.

Десислава

Десислава глези Благой като крал, не спира да си харчи парите по него

Близки до обкръжението на боксьора разкриха, че Благой Найденов с охота харчи парите на известната си любима и пет пари не дава за това. Нещо повече – в момента той е на Малдивите с Десито. Скъпа почивка, която разбира се, е платила изпълнителката.

„Малката Кобра е хитряга. Вижда, че кака Деси е алтава по него и умело си играе картите. Как мислите иначе щеше да се добере до място като Малдивите?! Не и в близките години, защото не разполага с толкова пари. Но като си има какичка, която да му плаща всичко и да го глези като цар, работата е сладка“, коментират запознати.

Неведнъж различни хора се опитвали да налеят акъл в главата на певицата, но удряли на камък. Десислава не давала и да се издума за младото й гадже и не спирала да твърди, че това е човекът за нея.

Малкият пак намаза яко – разпуска на Малдивите с парите на кака си

Певицата му вярва, но докога ли?!

Пита се обаче какво получава самата тя от тази връзка и не е ли редно мъжът да обгрижва жената – така е навсякъде по света. „Благой ще се находи, налудува и като нищо ще й тегли шута. Тогава ще се усети какво е направила, но уви. Любовта не се проверява с пари, съвсем различни доказателства са нужни“, потресени са източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар