Калин Врачански удари дъното, сбогува се с най-милото си за пари!

Калин Врачански удари дъното, сбогува се с най-милото си за пари!
5 (100%) 1 vote

Kалин Врачански търпи удар след удар в последно време.

След като бившата и голяма любов на Калин Врачански Силвия Петкова роди дете на друг, актьорът понесе пореден удар. Напоследък кариерата му никак не върви цветущо и това неимоверно е оказало влияние и на финансовото му състояние, разбра kliuki.bg.

Заради кризата, която го е налегнала, актьорът се е решил да продаде родния си дом. Калин Врачански е родом от малкия град Роман, който вече е почти безлюден. Там той е прекарал детството си и зад стените на апартамента за продан е създал една от най-хубавите си спомени. А сега е решен да се отърве от тях на сумата от 22 хиляди евро.

Имотът е след основен ремонт, който актьорът е направил заедно с брат си и сестра си. Там до преди няколко години е живеела майка ми. Сега, обаче, възрастната жена се подвизава при децата си и се радва на внуци. А домът пустее, защото Калин Врачански се прибира рядко, колкото да посети гроба на баща си. Затова е решил, че по-разумното решение е да припечели някой лев, продавайки нерентабилното и ненужно жилище, пише bgdnes.bg.

Експерти смятат, че сумата, която му иска, е прекалено висока. Те вземат предвид факта, че в съседство живеят предимно представители на малцинствата, а местните емигрират с все по-бързи темпове. А и явно Калин Врачански се е полакомил да си избие парите от ремонта и да закърпи що-годе прокъсания си джоб.

Калин Врачански е по-скоро пресметлив, отколкото сантиментален

Не е ясно дали засега са се появили купувачи, но решението на актьора не е било прието радушно нито от роднините му, нито от съгражданите му от Роман. Те така се гордеят с него, че са залепили плакати с лика му из целия град. А всяко негово връщане в родния град се превръща в празник за тях. Именно затова се притесняват, че ако Калин Врачански продаде апартамента, ще го виждат само по телевизията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар