Свърши се! Казваме „сбогом“ завинаги на „Биг Брадър Ол Старс“

Свърши се! Казваме „сбогом“ завинаги на „Биг Брадър Ол Старс“
4.5 (90%) 2 votes

„Биг Брадър Ол Старс“ загина, шоуто става само във ВИП формат!

Едно от най-актуалните шоута в родния ни ефир пропадна окончателно. „Биг Брадър Ол Старс“ няма да продължи своето излъчване и завинаги ще затвори вратите си, научи екипът на Kliuki.bg.

Причината за гибелта на предаването е основно в рейтинга, който пада все повече с всяка година. Заради това през 2016 г. нямаше „Биг Брадър Ол Старс“.

Продуцентът Нико Тупарев обаче замислял да го върне през тази година. Той се свързал с доста звезди, но почти всички искали умопомрачително високи суми, които той не можел да си позволи да им даде.

Смъртта на „Биг Брадър Ол Старс“ дойде

Най-твърдият отказ бил на Кичка Бодурова, пише в. „Уикенд“. Естрадната певица, която взе участие в сезона на „ВИП Брадър“ през 2015 г., била тотално разочарована от шоуто. Тогава тя бе подложена на десетки унижения и затова вече не искала и да стъпва в Къщата.

Други звезди също били много разочаровани от участията си. Йорданка Христова например изобщо не искала да се сеща, че е била във „ВИП Брадър 2014“.

Така се стигнало до тотален крах за предаването. Продуцентският екип можел да покани по-малки звезди, които ще искат по-малко пари, но с тях рейтингът ще бъде незначителен. Затова по всяка вероятност шоуто повече няма да тръгне по нашия ефир.

Припомняме, че „Биг Брадър Ол Старс“ е формат, в който участват зввезди от всякакви други риалити предавания, минали през ефира. В него може да има бивши участници от „Биг Брадър“, „ВИП Брадър“, „Къртицата“, „Фермата“ или др.

Смъртта на „Биг Брадър Ол Старс“ идва 2 години след краха на друг подобен формат – „Биг Брадър“. През лятото на 2015 г. първото риалити в България бе върнато на екран, но участниците разочароваха тотално зрителите. Рейтингът бе минимален и затова повече не видяхме това шоу, а и няма и да го видим.

Последният шампион в историята на „Биг Брадър Ол Старс“ у нас ще остане певицата Деси Слава.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Свърши се! Казваме „сбогом“ завинаги на „Биг Брадър Ол Старс“”

  1. вафла мура

    ян. 07. 2017

    УРААААААААААААААААААААААААААААА

Добавете коментар