Джанет Джексън с дете на 50 години и с нова религия

Джанет Джексън с дете на 50 години и с нова религия
5 (100%) 1 vote

Джанет Джексън с дете на 50 години, поп изпълнителката прие религията на своя съпруг и роди дете в началото на 2017 година.

Певицата обяви своята бременност в края на миналата есен, пишат и в изданието за новини „Лайфстайл“. Джанет Джексън стана майка за първи път чак на 50 години, а напоследък това никак не е различно, вече възрастта за раждане при дамите също се покачи значително.

Както жените, мъжете също много отлагат създаването на дом и деца в наше време, а причините за това са много – кариера, лично пространство, финансови трудности, много.

Джанет като ислямска принцеса из улиците на пазар

 

След като преди пет години съедини живота си с милиардера от ислямски произход Висам ал Мана, Джанет също често е забелязвана да се облича с бурки и да изглежда като жена с ислямски корен.

Тя наскоро бе засечена из улиците с мъжа си покрита изцяло в спортна дреха, която крие тялото й и е черна, трудно се познава, че е звездата.

Тя не е обявила официално смяната на вярата, но това едва ли ще е странно, защото при брак мнозина избират да сменят вярата с тази на половинката си.

Джанет и Ал Мана си имат бебе – син, който се появи съвсем наскоро, кръстен е Еиса ал Мана.

Освен че е милиардер, мъжът на Джанет е и много по-млад от нея, той и Джанет се ожениха през 2012, а преди месеци Джанет Джексън прекрати своето турне.

Тогава започнаха и коментарите дали става дума за бебе, оказа се че Джанет най-после роди своето първо дете.

Джанет и нейния милиардер с мюсюлмански произход и род са заедно от 5 години

Наскоро и у нас Елена Йончева стана майка на 50 + годишна възраст.

Това е похвално и доста сложно, защото е изпитания за всяка жена, добавяме и ние от „Клюки.бг“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар