Ето го „бижуто“ на първия сезон на „Пееш или лъжеш“! (СНИМКИ)

Ето го „бижуто“ на първия сезон на „Пееш или лъжеш“! (СНИМКИ)
4 (80%) 4 votes

„Пееш или лъжеш“ остави страхотни впечатления със своя първи сезон в България!

Най-гледаното шоу през последните месеци – „Пееш или лъжеш„, може да се похвали с нещо повече от откриване на таланти. Всъщност на сцената му се явиха невероятно красиви дами, видя Kliuki.bg.

Наше проучване установи, че може би най-привлекателната измежду всички е Деля Харалампиева. Младата студентка стана жертва на Веселин Маринов, но показа и глас, и страхотна външност.

Деля Харалампиева е най-красивата в „Пееш или лъжеш“

Деля е на 22 г. и следва в Нов Български университет. Там тя е в класа на Етиен Леви, който й помага да стане завършена певица. Паралелно с това отскоро красавицата изучава и актьорско майсторство, дори вече е играла в театъра.

Деля Харалампиева си свърши актьорската работа добре в „Пееш или лъжеш“, тъй като заблуди Веско Маринов, че не може да пее, въпреки че едва ли това е била целта й. Всъщност хубавицата има доста интересен и нежен глас.

Нежна красавица!

Младата студентка в момента е необвързана, което е добър повод за всички мъже да я ухажват. Със сигурност не й липсват кандидати, но тя може да си позволи да избира.

Веселин Маринов отстрани Деля само заради това, че не успя да повярва, че тя е изпълнила тежка песен на Кристина Агилера. Веско до последно вярваше, че това е бил запис на някой друг изпълнител, но сгреши.

Истинско бижу!

В „Пееш или лъжеш“ девойката решила да участва главно заради паричната награда от 3 хил. лв. Те щяха да й дойдат отлично, тъй като в момента няма постоянни доходи и се е съсредоточила най-вече върху следването си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар