Любо Нейков със сълзи на очи: Приключи най-великият период за мен!

Любо Нейков със сълзи на очи: Приключи най-великият период за мен!
5 (100%) 1 vote

Любо Нейков направи един уникален проект, но всичко има своя край!

Най-успешната продукция на Любо Нейков приключи. „Столичани в повече“ намери своя край след 12 вълнуващи сезона. Сериалът стартира преди 6 години и с по два сезона на година се превърна в най-гледаната комедия у нас през 21 век.

Всички актьори, които са били в главни роли в сериала, са се събрали за неговия финал. Носталгията у някои преобладава, тъй като това е проектът, който промени кариерата на много от участниците.

Продукцията е на Любо Нейков и Евтим Милошев. Първият участва и като актьор в нея, а вторият като сценарист. И двамата са на мнение, че по-успешен проект, откакто напуснаха „Шоуто на Слави“, са нямали, научи Kliuki.bg.

Любо Нейков в сцена от „Столичани в повече“

„Идеята за „Столичани в повече“ е най-доброто, което ни е хрумвало. През тези няколко години аз се наслаждавах много на всеки момент от снимките. Никога няма да забравя всичко, което се случи на снимачната площадка и извън нея. То просто е велико!“ – категоричен е Любо Нейков.

Последните два сезона ще се излъчат тази година. Предполага се, че единият ще бъде пуснат през пролетта, а другият през есента. Очакванията са много големи, тъй като стана ясно, че накрая всичко ще приключи там, където започна – село Извор.

Любо Нейков и Евтим Милошев едва успяха да съхранят „Столичани в повече“. През миналата година имаше вероятност Би Ти Ви да свали сериала, понеже бе изгубил част от рейтинга си, но продуцентите съумяха да го оставят на екран.

Въпреки че гледаемостта на комедийния сериал не е като в първите сезони, той остава истински хит в българската телевизия. До този момент никога не беше правен толкова дълъг сериен проект. Затова гордостта на всички участници в него е напълно основателна.

Остава да видим как Чаканови и Лютови ще заровят томахавката веднъж завинаги. Ще бъде интересно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Любо Нейков със сълзи на очи: Приключи най-великият период за мен!”

  1. ДОДО

    ян. 08. 2017

    НИЩО И ПОЛОВИНА-ДОСАДА И ГЛУПАВИ ДИАЛОЗИ,ПРЕИГРАВАНЕ НА АРТИСТИТЕ ,ГЛУПАВ СЦЕНАРИЙ…НЯМА ДА СЕ НАУЧАТ НАШИТЕ,ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ ДА ГИ БЯХА ПОНАУЧИЛИ МАЛКО…

Добавете коментар