Миглена Ангелова срина Слави: Излъга децата ми!

Миглена Ангелова срина Слави: Излъга децата ми!
5 (100%) 1 vote

Миглена Ангелова злепостави здраво Слави Трифонов в ефир!

Журналистката и шампион на последния „ВИП Брадър“ Миглена Ангелова направи доста злепоставящо разкритие за Слави Трифонов. Меги срази Дългия в предаването „Комбина“, видя Kliuki.bg.

Желязната лейди на Къщата разказа играта на шоумен номер едно в България. Тя разкри негова лъжа отпреди около 15 години. Тогава тв водещата е била на гости в „Шоуто на Слави“.

„Те имат горчив опит в телевизията, когато мой колега, Слави, им обеща да ги води на сладкарница, което така и не се състоя. Това обаче им показа, че не всичко казано в ефир се изпълнява.“ – каза Миглена Ангелова пред Галя Щърбева в присъствието на двете си дъщери близначки.

Миглена Ангелова злепостави Слави Трифонов

Адриана и Стефани Андрееви, които вече са 26-годишни дами, подкрепиха напълно майка си по отношение на участието й във „ВИП Брадър“. Те не намират нищо нередно в представянето й и дори се чудят как може да е получила толкова много нападки от повечето Съквартиранти.

Двете девойки към момента не са журналистки. Те са завършили специалности, свързани с политиката, но не изключват един ден да наследят майка си в професията.

Миглена Ангелова пък продължава да твори. Наскоро тя се прибра от Китай, където е сключила няколко много изгодни договори по проекти.

Големия успех обаче Меги го очаква от книгата, която пише. Тя е посветена на експеримента „Биг Брадър“. В нея читателите ще открият неща, които не са видели по телевизията, както и много интересни гледни точки на авторката. Заглавието й по всяка вероятност ще бъде „Кучка по принуда“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар