Ти да видиш: Няма да повярвате какво сервира Кубрат Пулев на Андреа! (снимки + още подробности)

Ти да видиш: Няма да повярвате какво сервира Кубрат Пулев на Андреа! (снимки + още подробности)
2.3 (46.67%) 3 votes

Кубрат Пулев и Андреа си откраднаха няколко свободни дни само за себе си!

На почивка, романтика и още нещо се отдадоха Андреа и Кубрат Пулев тези дни. И двамата са доста заети през цялото време, особено Кобрата, но въпреки това намериха малка пролука в ангажиментите си, за да се усамотят.

Боксьорът и певицата отидоха на ски – съвсем в унисон със зимата и снежната картинка у нас. Любопитното обаче е, че те не заминаха за някоя скъпа и луксозна дестинация като Алпите например, а се скатаха в Банско.

Андреа

Кубрат Пулев заведе Андреа в Банско, а не в Аспен например

Този факт разбуни духовете и дори накара представители на светските среди на столицата да зашушукат под сурдинка. Причината е, че миналата година по същото време Кубрат Пулев и Андреа отново бяха на ски в Банско. Дори на абсолютно същото място, където се снимаха и сега.

„Смеят се на Антония Петрова, че празнувала Нова година с гаджето си в Банско, а не в Аспен. Уж новият й бил беден. Ами Андреа и Кобрата като вече втора година се завират тук?! Толкова ли им е скъпо или пък далече да хванат самолета и да отидат в някой наистина готин курорт, където няма и да ги разпознават хората?!“, шушукат из вип кътчетата на столицата.

Каква е причината Кубрат Пулев да не изненада половинката си с почивка на място, което действително си е за завиждане, не е ясно. Може би нямат достатъчно време за това. Въпреки всичко обаче, двамата очевидно са заедно и нямат намерение да се разделят.

Въпреки че не получи скъпа ваканция в чуждестранен курорт, певицата сияе до Кобрата

Припомняме, че преди време вестници избухнаха със снимки на Кобрата, който уж слага рога на певицата в Германия със знойна брюнетка. Явно това са били поредните безпочвени слухове, които си остават чудото за три дни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ти да видиш: Няма да повярвате какво сервира Кубрат Пулев на Андреа! (снимки + още подробности)”

  1. Lili

    ян. 09. 2017

    Bansko si e super,kakuv ti tup Aspen,Kato bulgarskite planinni nikude,dano da mojex da otida i az…

Добавете коментар