Скандал: Златка Димитрова възмути с това разкритие! (скочиха бесни срещу нея – още подробности)

Скандал: Златка Димитрова възмути с това разкритие! (скочиха бесни срещу нея – още подробности)
5 (100%) 2 votes

Златка Димитрова си навлече искрения гняв на много жени в мрежата!

Златка Димитрова успя да разгневи наистина много жени в мрежата след като изригна с неочаквано разкритие. Ако знаеше какво ще последва от него, едва ли би го направила, но уви.

Преди няколко дни Черната Златка реши да бие тъпана и да се похвали с това, че само за два месеца е успяла да свали рекордните 18 килограма от теглото си. Това се осъществило с неистови усилия и часове във фитнеса. С тотална промяна и редуциране на хранителния режим и с огромна доза инат.

Златка Димитрова

Златка Димитрова свали цели 18 килограма за два месеца, не кърми и бебето си Миро

Докато приятелки на Златка Димитрова се юрнаха да я поздравяват, четкат и да й искат диетата обаче, много майки се потресоха от постъпката й. Още повече, предвид факта, че плеймейтката не кърми бебето си.

„Що за абсурди са това?! Че и ще се хвалим отгоре на всичко. Толкова ли не можеш да си преглътнеш егото, суетата и егоизма поне за една година, за да храниш и гледаш детето си като хората?! Толкова ли е важно колко сантиметра ти е оликолката на заднизата?! Аван от плоски хора и такива, които не виждат нищо друго, освен образа си в огледалото. Той обаче е доста крив“, разгневиха се дами в интернет.

Те обвиниха Златка Димитрова, че се занимава главно със собствената си персона, докато трябва да отделя всяка една минута от ежедневието си на своя син. И се запитаха дали възлюбеният й Мирослав е съгласен с тези нейни изцепки.

„То затова явно майката на Миро е предпочитала първата си снаха, а не някаква плеймейтка. Дано само той да не съжалява някой ден, че е оставил жена си и сина си, за да се хване със Златка и да й играе по гайдата“, насосват форумци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Скандал: Златка Димитрова възмути с това разкритие! (скочиха бесни срещу нея – още подробности)”

  1. Стеф

    ян. 09. 2017

    То каквато е върлина и стърчи един метър от нейния , остана и да е дебела и ще бъде като Крали Марко до тъй наречения й мъж, който й стига до пъпа.

Добавете коментар