Взрив: Ето заради кого Йоанна Драгнева би шута на Ненчо Балабанов! (той я намрази + снимки на влюбените)

Взрив: Ето заради кого Йоанна Драгнева би шута на Ненчо Балабанов! (той я намрази + снимки на влюбените)
4.7 (93.33%) 6 votes

Йоанна Драгнева си намери нов, млад и красив любовник, а Ненчо Балабанов остана в историята!

Любовната идилия между Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева остана в историята. И ако досега се спрягаха различни причини за раздялата им, а двамата твърдяха, че в нея не е намесен трети човек, то това се оказа пълна лъжа.

Трети човек има и той е новият на певицата. Именно заради страстта си по него красавицата била шута на имитатора на Бойко Борисов. Въпросният мъж е по-млад от Ненчо Балабанов и дори може да се каже, че е по-хубав.

Йоанна Драгнева

Йоанна Драгнева живот си живее в слънчев Маями с новото си гадже

Нещо повече – вместо да си губят времето, Йоанна Драгнева и новата й половинка заминаха на ваканция в слънчев и топъл Маями като оставиха студовете в България зад гърба си. Както ще видите и от снимките, които певицата публикува, тя е по-щастлива от всякога.

„С такава широка усмивка не сме я виждали до Ненчо Балабанов, макар че Йоанчето е наистина ведро и лъчезарно момиче. С него обаче имаше редица проблеми, защото характерите им се биеха твърде често. Радваме се, че сега е с човек, който я кара да цъфти и да лети. Това е най-важното в живота“, коментират близки до Драгнева източници.

За сметка на това, Ненчо така намразил бившата си, че не искал и да чува за нея. Злобата му била породена не толкова от факта, че вече не е част от живота й, а от това, че тя първа го е зарязала. А и го е направила за посмешище пред хората с новата си изгора.

Ето го и него – новият възлюбен на красивата певица

Йоанна определено цъфти от щастие до тайнствения мъж

„Ненчо е адски амбициозен и кариерист. Той често пъти пренебрегваше Йоанна, но сега го е яд затова, че хората може да му се смеят и рейтингът му да пострада. Все пак никой не гледа с добро око на зарязан от жена си мъж“, шушукат из светските среди на столицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар