Елен Колева втрещи: България не ме заслужава! (Как й проми мозъка новият й)

Елен Колева втрещи: България не ме заслужава! (Как й проми мозъка новият й)
3 (60%) 3 votes

Елен Колева все повече задобрява в умението си да втрещява с изказвания.

След „Фермата“ и мелодраматичната любовна история с Калин Терзийски, едва ли сме смятали, че Елен Колева може да ни изненада с още нещо. Но, явно сме грешили! Навръх празниците тя се похвали с нов любим на име Марсел Коен. Сега, оказва се, неговата любов съвсем е променила актрисата, узна kliuki.bg.

Докато някои коментират дали французинът е сектант или не, той явно се справя повече от добре със задачата да промие мозъка на своята любима. Така се стигна до куриоза преди дни Елен Колева да заяви, че България не е достойна за нейния талант. Тя го направи малко по-завоалирано, но всички разбраха скрития смисъл.

Според бившата фермерка, нашата страна не дава възможности за развитие на таланти като нея. Явно тя не получава желаното от нея признание за колебливата й кариера и затова смята да тръгне по широкия свят, за да го намери. В това я е убедил именно Марсел. Елен Колева споделя, че покрай него се е нахъсала да учи чужди езици и за пътува отново, а не да буксува на едно място.

Сега актрисата се цели в европейския кино и театрален живот, като за начало. Вероятно Марсел ще й помогне не само с мотивация, но и с връзки. След това мечтите на бившата на Калин терзийски се простират дори отвъд океана. Тя тайничко се надява на някоя роля в нискобюджетен холивудски филм, пише hotarena.net.

Елен Колева смята да напусне България

Плановете на актрисата на развитие зад граница са свързани с нейното емигриране. Нищо чудно тя да отиде да живее при своя нов любим и така да загърби с лека ръка всички рами и слухове около терзийски и Сашо Майонезата. Но само да не забрави, че именно с тях стана известна, а не толкова с играта си. Но, все пак, които сме ние да оценяваме качествата на Елен Колева!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар