Трагедия: Албена Вулева жестоко пребивана от първия си мъж! (ето какво я е превърнало в това, което е днес)

Трагедия: Албена Вулева жестоко пребивана от първия си мъж! (ето какво я е превърнало в това, което е днес)
5 (100%) 1 vote

Албена Вулева е била подлагана на жесток терор от съпруга си!

Устата, злобна, арогантна – мнозина наричат така журналистката Албена Вулева още от скандалното й предаване „Сигнално жълто“. Малцина обаче знаят какво е довело дотам, че тя да се превърне в хапливото същество, което редовно разплаква известните и не дотам известните персони у нас.

Близки до обкръжението на Албена Вулева разкриха кошмарната тайна от миналото й. А именно, че тя е била подлагана на системен психически и физически тормоз от първия си съпруг, пише вестник „Таблоид“.

Албена Вулева

Албена Вулева е била бита от първия си съпруг

Да, Вулева е била омъжена, макар и за кратко. Тя става булка още на 19 години, след като на един студентски купон се запознава с 20 години по-стария от нея Валери Вулев. Двамата започват връзка, а едва половин година по-късно Албена се кълне във вечна вярност на любимия си.

Тя обаче и не подозирала какво я чака, при това още преди да изтече медения й месец. „Валери се промени коренно още след като подписаха в гражданското. Това не беше той. Пред Албена се разкри лицето на човек, когото не познаваше. Жесток, скандалджия и пияница. Започна системно да се налива, правеше й проблеми за домакинството и дори я удряше“, разкриват страшната истина запознати.

Майката на Албена Вулева – Людмила Захажаева не вярвала на очите си как е възможно човек да се промени дотам. А Валери Вулев настръхнал и срещу нея – започнал да я гони от дома им и да натяква на жена си да прекъсне връзка с родителката си.

Ако нещо е ясно за Албена Вулева обаче, то е, че тя е надарена с изключително силен характер и чувство за чест. Блондинката не издържала и месеци на този тормоз. Хванала си багажа и напуснала мъжа си, затръшвайки вратата под носа му.

От тогава тя решила, че е далеч по-добре да бъде сама, отколкото зле придружена. И почти изцяло загубила вярата и уважението си към силния пол. „Добре й е сега на Албенчето. Силна, свободна и реализирана жена. Какво повече може да иска и колко жени биха се похвалили със същото в живота си“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар