Антония Петрова изригна: Тя е подмината от еволюцията! (виж коя красавица нападна – още за скандала)

Антония Петрова изригна: Тя е подмината от еволюцията! (виж коя красавица нападна – още за скандала)
5 (100%) 1 vote

Антония Петрова изобщо не си поплюва, направи миската на две стотинки!

Бившата Мис България и Мисис Русия Антония Петрова втрещи всички в ефира на Нова телевизия. Там тя изригна срещу обявената за красавица и за Мис Хелзинки тъмнокожа жена.

„Та тази особа има питекантропско излъчване. Имам чувството, че еволюцията е минала покрай нея и я е подминала. Да, красотата е субективно понятие, но всички знаем какви са критериите за хубост и аристократизъм. Като да речем финия и правилен нос. Няма да се учудя ако след някой и друг ден Мис Германия стане сирийка“, изцепи се Антония Петрова.

Антония Петрова

Антония Петрова потресена от новата Мис Хелзинки

Бившата съпруга на олигарха Александър Бередин отдавна не си поплюва и казва това, което й е на ума. Днес на мушката й застана скандалната победителка от конкурса за красота във Финландия.

Ако трябва да бъдем напълно честни, то въпросната Мис Хелзинки беше оплюта от хиляди потребители в мрежата. Действително тя е не само тълнокожа, но по родните критерии и откровено грозна.

„Не е ясно какво са видели в нея организаторите и журито, но със сигурност то ще си остане огромна мистерия за нормалните хора. Свикнали да се любуват на красиви жени. Да, Наоми Кембъл, Тайра Банкс и още редица други също са негърки, но безспорно красиви. А това нещо какво е, никой не знае“, пишат и потребители в интернет.

Самата Антония Петрова пък се похвали и със снимки от скорошната си почивка на екзотично и топло място. Тя не пожела да издаде къде и с кого е, но написа с усмивка, че вече открива летния сезон.

Паралелно тя откри и новия летен сезон

Ето я и въпросната Мис Хелзинки

Както можем да предположим, заедно с нея е новият й любим, който я заведе в Банско за Нова година. От снимките, направени тогава, се виждаше, че става дума за млад, строен и хубав господин. Засега обаче името и професията му остават скрити от обществеността.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар